maverick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 παλικαρια καλημερα...καπου ειχε πεσει το ματι μου σε ενα καδρο που βαζεις αντι για φωτοφραφιες ψηφιακα αρχεια ετσι ωστε να εναλλαζουν οι φωτο οποτε 8ες ξερετε με μνημη κανονικα....εχετε τιποτα υποψην σας?
blackhumor Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Ωραία ιδέα... Αν και δεν το ξέρω απλά μου άρεσε σαν ιδέα...
geran Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 το καδρο που λετε το εχουν τα fnac (με το που μπεις και στριψεις δεξια προς τις ψηφιακες φωτογραφικες-βιντεοκαμερες θα το βρεις) στο the mall ...δυστηχως δεν ξερω να σας πω τεχνικα χαρακτηριστικα ή τιμη γιατι περασα σχετικα γρηγορα
maverick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 το χα δει μωρε σε κατι gadget site ...οποιος περασει απο κει που λεει ο φιλος geran ας μας δωσει λεπτομερειες
Sebu Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 http://www.asxetoshop.gr/catalog_details.asp?ID=44& kati tetoio mallon lete alla einai akoma polu akriva kai mikra se diastaseis
maverick Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 α μπραβο αυτο εννοουσα αλλα το χα δει σε ξενα σαιτ σε προσιτη τιμη(απο οτι 8υμαμαι δηλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.