Προς το περιεχόμενο

System restore

kakli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απενεργοποίησε το System Restore και ξαναενεργοποίησέ το.

Όταν το απενεργοποιήσεις σβήνει όλα τα παλιά check points.

Δημοσ.
Paraxeno alla merikes fores pou to chrisimopoiisa doulefce

Δεν ειπα οτι δεν δουλευει παντα αλλα μερικες φορες.Ειναι να μην σου τυχει...Και αν δεν μπαινει το pc στα windows ...ξεχασε το !!!!!!

Δημοσ.

Den echo problima sto katebasma cable echo to poli se mia ora tha to katebaso ,alla to pan ean to chriasto na doulefci ayto ine to spoudeo,molis paro to image mporo na kano uninstal to ghost?

Δημοσ.
Den echo problima sto katebasma cable echo to poli se mia ora tha to katebaso ,alla to pan ean to chriasto na doulefci ayto ine to spoudeo,molis paro to image mporo na kano uninstal to ghost?

Με καθε επιφυλλαξη νομιζω οτι γινεται αλλα δεν το εχω δοκιμασει.

Δημοσ.
Nai to katalaba alla prepi na katebaso to ghost pou ine peripou 600mb na kano doulia,pou stin teliki den ine panta axiopisto

Αν έχεις το ghost, μπορείς να φτιάξεις δισκέτα εκκίνησης, η οποία είναι λιγότερο από 1.44MB.

Αν σου έχει χαλάσει το αυθεντικό δισκάκι, μπορείς να πας σε κάποιον άλλο να σου φτιάξει την δισκέτα.

Την έχω χρησιμοποιήσει σε υπολογιστικό με 16 ίδια PC. Έφτιαξα τις 16 δισκέτες (για την ακρίβεια μία, και έκανα boot στο καθένα με διαφορετικές ρυθμίσεις για το IP). Στην συνέχεια από έναν server έστειλα με multicast το image σε όλους.

Δημοσ.

Με boot disk δουλευει το ghost μεχρι την εκδοση 2004.Αν δεν εχει δισκεττα το laptop (οπως και το δικο μου) με την δισκεττα και το nero φτιαχνουμε ενα boot cd με το ιδιο μεγεθος και ολα ειναι ΟΚ.

Για το ghost 9 και 10 χρειαζεται το recovery cd που ειναι πανω απο 400 ΜΒ.Περιεχει και το προγραμμα και ειναι και boot για επαναφορα.:-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...