Lemuria Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Ειμαι αρχαριος σε linux και ξεκινω να ασχολουμαι λογω του οτι εχω εναν laptop με pentium III και μικρο σκληρο και δεν θελω αλλο σε αυτον τα windows. Εχω εγκαταστησει τη καινουργια διανομη kubuntu αλλα εχω ασυμβατοτητες με συσκευες κι οχι πως σμου φανηλε και τοσ ευκολη οσο υποστηριζεται. Εχω και ενα live cd knoppel 7 εξελληνισμενο και μαρεσει αρκετα . Θα με ενδιεφερε αν εβρισκα κατι αντιστοιχο για εγκατασταση στο pc. Θελω τη γνωμη σας ποια διανομη να προτιμησω. Δεν εχω ιδεα που να βρω την οποια διανομη δεδομενου οτι δεν εχω adsl και δεν μπορω να την κατεβασω. Επισης εχω μικρο σκληρο 4.7 gb και θελω να ξερω ποσο θα χρειαστω χωρο για linux. Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnix Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Ειμαι αρχαριος σε linux... ...Θελω τη γνωμη σας ποια διανομη να προτιμησω. Δεν εχω ιδεα που να βρω την οποια διανομη δεδομενου οτι δεν εχω adsl και δεν μπορω να την κατεβασω. Επισης εχω μικρο σκληρο 4.7 gb και θελω να ξερω ποσο θα χρειαστω χωρο για linux. Ευχαριστω εκ των προτερων Εδω εχει ο,τι διανομη θες: www.distrowatch.com αν εχεις καποιον γνωστο με ADSL να στην κατεβασει. Φυσικα θα διαλεξεις μια με ενα CD για να μην τον κουραζεις πχ Mepis, Ubuntu, Kubuntu κλπ Αλλιως παρε τα περιοδικα με τη σειρα μηπως καποιο εχει linux CD σε προσφορα. Τριτος τροπος να παραγγειλεις στην Ubuntu να σου στειλουν τη διανομη τους. Ειναι δωρεαν αλλα θα κανει δυο μηνες. Για τοσο μικρο σκληρο μπορεις να βαλεις 2,5 gb για ριζα /, 400-500 mb για swap και το υπολοιπο για /home, αλλα αν θες να εξαντλησεις στο επακρο τις δυνατοτητες χωρου βαλε τη ριζα / και το /home σε μια partition. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobosss Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 afou sou aresei to knoppel kai sou einai diskolo na vreis kapoia allh dianomi giati den to egkathistas ayto sto pc sou??? palia (knopel 0.5) h entoli pou eprepe na dwseis htan san root knoppix-install kai etsi xekinage o installer. den nomizw na allaxe kati alla an den pezei ayto rixe mia matia ston http://www.knoppel.org gia plirofories... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.