marnasc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα το όνομα μου είναι Χρήστος Πρόσφατα πήρα ένα POWER MAC G5 με 4.5 GIGA RAM για μοντάζ ,και δουλεύω για πρώτη φορά το final cut,πρωτα δουλευα σε PC (PREMIER ,LETS EDIT κλπ). Αλλά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα , μου βγάζει συνέχεια timecode error όταν πάω να κάνω capture (δεν μπορεί να συγχρονιστεί με το DV DECK BR DV3000 JVC) μήπως γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω ? Α !!! και κάτι άλλο το final cut κάνει κλιπ βάση σκηνών που έχεις τραβήξει ? Ευχαριστώ, εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Επιδη ασχολουμε και εγω με mac εχω και εγω power g5 κανε μια βολτα εδω http://www.helmug.gr ελπιζω να βοηθησα ,αν και με τι final ασχολουμε και εγω αλλα θελει πολλη ψαξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Εγω το κοβω για firmware προβλημα. Δοκιμασε να κανεις update. Επισης δοκιμασε καμμια cleaning tape. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tery1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 marnasc ασχολουμε επαγγελματικα με το final cut pro ισως κανεις καποιο λαθος στο import Θελω να δοκιμασης να κανεις απο το imovie γιατι ειναι παρα πολυ ευκολο σε αυτο που θελεις να κανεις! Αν καταλαβα δηλαδη καλα θελεις να το κανεις import το βιντεο που εχεις στην καμερα σου Για οτι θελεις κανε ποστ Δεν εχει καμια σχεσει με firmware οπως ειπε ο bchris η προβλημα καθαρισμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marnasc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Terry1 καλημερα με το imovie ,τι ενοεις ? δοκημασα να κανω capture αλλα δεν μπορω να βρω τον φακελο που σωζει τα clip. Στο FCP γραφει TIME CODERROR : UNABLE TO LOCATE THE SPECIFIED TIMECODE.YOU MAY HAVE SPECIFIED A TIMECODE WITH INSUFFICIENT ROOM FOR A PRE/POST ROLL OPERATION)Terry1 αυτο το μυνημα μου γραφει συνεχεια,εχω μπει σε διαφορα side για τα setting του προγραμματος,τα κανω οπως λενε αλλα τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tery1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 καλιμερα!για το imovie or final δεν βρισκεις τα κλιπ? σου λεω να δοκιμασης το imovie για να δουμε αν ειναι προβλημα καμερας που δεν το πιστευω!Αν και πρεπει να σου πω παλι οτι ειναι σχετικα δυσκολο να βρεις μονος σου γιατι μια λεπτομερια κανει την διαφορα!θα σου προτινω να βρεις καποιο training!χμ τωρα μου ειρθε μια σκεψη!ποτε ανοιγης το final cut?πριν βαλεις τιν καμερα?ετσι πρειπει !δοκιμασε παντος με το imovie να δω αν ειναι προβλημα της καμερας και μετα βλεπουμε! αν παντος θελεις μπορω να σε βοηθησω να βρεις τραινιν! εμενα ακομα και σημερα με βοηθανε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marnasc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 TERRY καλησπερα στο imove κανει clip,αλλα δεν ξερω που τα σωζει! το FCP το ανοιγω μετα το dvdeck που εχω. οσο για training εχω βρει αλλα δεν λεει τιποτα γιαυτο το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tery1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 marnasc οταν καποιος εχει μακ πρεπει να σκεφτεται απλα κανε drag and drop αυτα που εχεις στο imovie σε ενα φακελο η στην επιφανεια εργασιας!ποιο training εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marnasc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 to training που εχω ειναι το essential trainig fcp της LYNDA Οσο για αυτο που μου ειπες να κανω drag and drop το εκανα και δουλεψε,στο να κανει κλιπακια. οποτε λυση ειναι να κανω capture me to imove kai na ta πεταω στο fcp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tery1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 ναι μεχρι να κανο μαλον το δικο μου training και να στο στειλω σε dvd χαχαχα!θα κανονισο να στειλω σε φωτο βημα βημα τι κανεις και αν οχι παλι βλεπουμε!τουλαχιστον 8α μπορεσεις να δουλεψεις ετσι για αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marnasc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 tery soy esteila prosopiko mail ναι αυτο θα κανω για αρχη. αν θελεις τa training που εχω παρε τηλ. να στα στειλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.