Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Ποιοες τετοιες ταινιες ξερετε ??? Οπως πχ το "Τζαμπο τζετ σε κινδυνο" .Ευχαριστω. :-D
theobabis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Γιαννη, για την ωρα αυτες θυμηθηκα. Ελπιζω να μην ειναι καποιες απο αυτες το τζαμπο τζετ που αναφερεις, γιατι δε τα πηγαινω καλα με τους ελληνικους τιτλους. The Langoliers (1995) The Concorde: Airport '79 (1979) Airport '77 (1977) Υπαρχει επισης το προσφατο Flightplan (2005) το οποιο ομως δεν αφορα αεροπλανο σε κινδυνο, αλλα ειναι thriller εντος αεροπλανου (δε μπορω να πω οτι μου αρεσε). Επισης υπαρχει και η αρκετα καλη(imho) παρωδια Airplane! (1980) αν σε ενδιαφερει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Ευχαριστω...Θα τις ψαξω σε videoclub και οτι βρω..... :-D
Godfath3r Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Aπο αυτές που προτείνεις theobabis, μόνο το Airplane έχω δεί (νομίζω)...Εντάξει η ταινία είναι εντελώς cult, με την καλή έννοια!Γ@μ@ει!
theobabis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Godfath3r, αυτες θυμηθηκα, δε τις προτεινω. Γενικα τετοιου ειδους ταινιες δε τις συμπαθω. Αλλα αν επελεγα καποια σιγουρα αυτη θα ηταν το langoliers (airplane!, εκτος συναγωνισμου )
paschalia Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Το λανγκολιερς ειναι θριλερ περισσοτερο , μιας κ εχει γραφτει απο τον Κινγκ . Εδω υπαρχει η περιληψη .
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Και το Flight of the Phoenix ειναι ενδιαφέρουσα ταινία. Επίσης στο Aviator αν και δεν είναι εξολοκλήρου ταινία με αεροπλάνα σε κίνδυνο (ούτε και το άλλο είναι 100%) έχει αρκετές σκηνές στο θέμα αυτό.
Chi Chi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Oli i feso-trilogia twn "Turbulence", to "Air Force One", o "Passenger 57", to "Executive Decision".., ap'osa 8ymamai.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.