Προς το περιεχόμενο

pc world και dvd με προγράμματα

acv1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως να μην είμαι στη σωστή κατηγορία (ας μεταφερθεί αν όντως δεν είμαι) αλλά επειδή κλειδώθηκε ένα θέμα σχετικό με περιοδικά θα ήθελα να προσθέσω το εξής:

Στο dvd που συνοδεύει το pc world Μαρτίου περιέχεται το "kaspersky personal security suite" . Το πρόγραμμα είναι πλήρες με υποστήριξη έως 24/5/06 (αυτό το βλέπεις μέσα στο περιοδικό, αφού το αγοράσεις) και είναι αξίας 85 ευρώ (όπως αναγράφεται πάλι μέσα στο περιοδικό).

Στο http://www.kaspersky.com/personal-security-usa

φαίνεται να στοιχίζει $79.95 ο ένας χρόνος.

Δηλαδή για τρείς (περίπου) μήνες το πρόγραμμα είναι αξίας 85 ευρώ και για ένα χρόνο $79.95 ? Κάτι δεν μου βγαίνει. Εκτός αν άλλαξε τραγικά η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου εις βάρος του πρώτου και δεν το πήρα χαμπάρι.

Δεν ζητάω να μας δίνουν free software με 5 ευρώ, αλλά ας γράφουν στο εξώφυλλο τι μας δίνουν (πχ έκδοση, για πόσους μήνες) για να ξέρουμε πριν το πάρουμε.

Επειδή έχω ξανασυναντήσει παρόμοιο φαινόμενο (σε άλλο περιοδικό) θα είμαι πλεον πιο προσεκτικός...

Αν κάτι δεν κατάλαβα καλά, παρακαλώ διορθώστε με.

Δημοσ.

Παρόμοιο φαινόμενο έχω παρατηρήσει και για το mcafree.

Επίσης το άλλο που κάνουν είναι ότι διαφημίζουν ότι δίνουν πρόγραμμα αξίας x euro (τόσο κάνει άμα πάς να αγοράσεις την τελευταία έκδοση του προγράμματος)

αλλά σου προσφέρουν δωρεάν μια παλιότερη 2-3 χρόνια πρίν.

Τα 85 ευρώ είναι 101 δολλάρια περίπου.

Δημοσ.
exis dikio file mou! kai emena me enoxlei afto to thema. den nomizo na mporoume na kanoume kati giafto omos...

Θα διαφωνήσω στο ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μπορούμε να αλληλο-ενημερωνόμαστε και να μην αγοράζουμε ότι μας σερβίρουν (χωρίς να έχω την αυταπάτη ότι θα φέρουμε τα πάνω κάτω).

ίσως, όμως, να μας υπολογίζουν περισσότερο (ως καταναλωτές) αν κριτικάρουμε και μοιραζόμαστε ότι μας φαίνεται τραβηγμένο ή ανέντιμο...

ίσως σε κάποια κατηγορία να μπορούσαμε να "προειδοποιούμε" τους υπόλοιπους του forum τι να μην αγοράσουν όταν την πατάει κάποιος από εμάς ή τουλάχιστον τι να προσέχουν και ο καθένας ας κρίνει μόνος του αν θέλει να το αγοράσει ή όχι.

Σε κάποιο βαθμό, βέβαια, γίνεται αυτό σε κάποια θέματα που εκφράζονται παράπονα. Άλλα αν ήταν συγκεντρωμένα κάπου μήπως θα ήταν πιό βοηθητικό ?

Ελπίζω να μην ξέφυγα εντελώς από το θέμα της κατηγορίας αλλά και του forum.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...