Voorhees Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Παιδιά έχω την ταινία Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο σε divx και δεν έχω ήχο. Γιατί γίνεται αυτό;
mohic4n Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 AC3 filter codec? Egw pou thn eida , ta: Dvix, Xvid kai AC3 eixa sto pc mou. Tipota parapanw. (Ola teleutaies ekdoseis)
Voorhees Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Είναι εύκολο να μου δώσετε κανένα link για να κάνω download ότι χρειάζομαι για να παίξει με ήχο; Έκανα download κάτι αρχεία αλλά τίποτα.
kastel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δοκίμασε το VideoInspector (free) να δεις τι σου λείπει. ftp://ftp2.kcsoftwares.com/kcsoftwa/files/videoinspector.exe
faulpelz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 ti vlepoume apo ayto to programma? poioi codecs leipoun apo tin tainia? otan iparxei X simainei oti aytous prpei na katevasoume?..(ayto exei kai tipt spy stuff?..) thanks
kastel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 ti vlepoume apo ayto to programma? poioi codecs leipoun apo tin tainia? otan iparxei X simainei oti aytous prpei na katevasoume?..(ayto exei kai tipt spy stuff?..)thanks Με αυτό το πρόγραμμα βλέπουμε τα πάντα οτι αφορά την ταινία (ανάλυση, frame rate, κωδικοποίηση, κ.ά., σε video και audio), καθώς επίσης ποιους codecs έχει το σύστημά σου. Όταν υπάρχει (Χ) σημαίνει οτί ο συγκεκριμένος codec σου λείπει. "Δεν έχει spy stuff?.."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.