Coilworks Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Η "νεα" κάρτα που απόκτησα πριν λίγο καιρό μου βγάζει ένα πρόβλημα σε δύο παιχνίδια που παίζω, το PES5 και το The Movies. Απλά κλείνει το παιχνίδι χωρίς προειδοποίηση. Μπορεί να συμβεί ξανά και ξανά μέσα σε μία ώρα αλλά και καθόλου για μία ολόκληρη μέρα. Έχω 768mb RAM και ένα Athlon 1700+ (Gigabyte 7vtxe+) και δεν έχω κάνει καθόλου overclocking. Τα παιχνίδια αυτά τα παίζω σε full resolution και 1024x768 πολύ smooth. Ξέρετε τι μπορεί να είναι;
spasoklambania Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Η "νεα" κάρτα που απόκτησα πριν λίγο καιρό μου βγάζει ένα πρόβλημα σε δύο παιχνίδια που παίζω, το PES5 και το The Movies. Απλά κλείνει το παιχνίδι χωρίς προειδοποίηση. Μπορεί να συμβεί ξανά και ξανά μέσα σε μία ώρα αλλά και καθόλου για μία ολόκληρη μέρα. Έχω 768mb RAM και ένα Athlon 1700+ (Gigabyte 7vtxe+) και δεν έχω κάνει καθόλου overclocking. Τα παιχνίδια αυτά τα παίζω σε full resolution και 1024x768 πολύ smooth. Ξέρετε τι μπορεί να είναι; Έχουμε το ίδιο motherboard. Πήγαινε στο bios να δεις μια επιλογή που έχει για την μνήμη της κάρτας γραφικών. Όταν την βρεις κοίταξε το νούμερο να είναι ίδιο ή μεγαλύτερο από την μνήμη που έχει η κάρτα σου. Επίσης δοκίμασε μέσα από το παιχνίδι να μειώσεις τα γραφικά. Και κυρίως αν έχει το παιχνίδι (ΟΧΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ) επιλογή για anti-aliasing απενεργοποίησέ την. Γενικά παίξε με τις ρυθμίσεις γραφικών του παιχνιδιού. Επίσης κατέβασε τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών.
DIMERR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Emena mou to ekane ayto kai ekana ena memtest kai eixe apodeixtei oti i mnimes ram eixan errors diladi i karta grafikwn itan mia xara
Coilworks Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Ευχαριστώ spasoklambania. Μέσα απο το BIOS κατάφερα να εξαλείψω αυτό το πρόβλημα στο PES5 αλλά το The Movies (πολύ πιό βαρύ) συνεχίζει να κλείνει σε μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα βέβαια. Και συγκεκριμένα κλείνει όταν φορτώνει ένα module στο οποίο έχει πολλά παράθυρα με γραφικά real-time. Τα settings δεν επηρεάζουν. Είτε τα βάλω στην καλύτερη είτε στην χειρότερη ρύθμιση ένα και το αυτό. DIMMER δεν μου έδωσες μια λύση εκτός και αν εννοείς να αλλάξω τις 2 kingston μνήμες που έχω.
DIMERR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 dimmer to Kandalf mamei etsi??? Nai mia xara koutaki einai @coilworks aplws sou eipa mia pithani aitia tou provlimatos.An thes kane ena memtest gia na sigoureuteis oti oi mnimes sou einai ok.
Coilworks Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Λοιπόν, η δεύτερη ρύθμιση που άλλαξα στο BIOS (μήπως ήταν οι μνήμες) ήταν να απενεργοποιήσω τη ρύθμιση Top Performance και να αλλάξω το Command Rate απο 1Τ σε 2Τ. Αυτό δεν ξέρω τι είναι για να πω την αλήθεια αλλά τρέχει πολύ σταθερά και δεν κλείνουν τα παιχνίδια. Παρ'όλα αυτά, σαν να τρέχει πιο αργά το The Movies. Τώρα έχω χαμηλότερο frame rate.
HellasVagabond Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Ειχες κατα καποιο τροπο κανει OC τις μνημες που εχεις αφου κανονικα τρεχουν σε 2Τ και εσυ τις ειχες στο 1Τ οποτε λογικο ηταν να μην ηταν σταθερο το συστημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.