Προς το περιεχόμενο

Ο υπολογιστής δεν ανοίγει!!!(μαλλον ανοίγει αλλά μέχρι το φόρτωμα των xp)

savagiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδία, ο υπολογιστής μου δούλευε κανονικά μέχρι που μια μέρα,εκεί που τον ανοίγω κανονικά και βάζω και κωδικους και πάει να μου μπει κανονικά, ξαφνιλα κολλάει, σβήνει και από τότε ανοίγει μέχρι να φορτώσει τα xp ΄και μετά η οθόνη γίνεται μαύρη(εκεί που δηλαδή έπρεπε να βγάζει το ποντίκι). σε safe mode λειτουργεί κανονικά αλλά αλλιώς τίποτα.

Τι να κάνω????:cry:

Δημοσ.

Μου το εκανε εμενα προ ημερω το pc του γιου μου που ειχα συνδεσει σε usb δυο εξωτερικους δισκους και κατι ελεγε οτι αλλαξε το boot και μολις τους εβγαλα και μπηκα με safe mode και εκανα μετα επανεκκινηση δουλεψε κανονικα.

Δημοσ.
Μου το εκανε εμενα προ ημερω το pc του γιου μου που ειχα συνδεσει σε usb δυο εξωτερικους δισκους και κατι ελεγε οτι αλλαξε το boot και μολις τους εβγαλα και μπηκα με safe mode και εκανα μετα επανεκκινηση δουλεψε κανονικα.

Δε χρειαζοταν να μπεις σε safe mode, αν απλα τους εβγαζες και εκανες restart θα ηταν ολα οκ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τίποτα δεν είχα συνδεμένο αλλά έκανα restrat και έβγαλα και ότι usb περίσευε, τί μπορεί να είναι και τι μπορώ να κάνω για αυτό?

Δημοσ.

Ta windows xp pou xrhsimopoieis einai au8entika? Eixa pa8ei ena paromoio as to poume provlhma pou ekana kanonika thn egkatastash, espasa me etoimo crack ta moufa windows to opoio aplws ekane to pc na mhn deixnei thn o8onh energopoihshs twn windows (auth me ta kledia kai tous kwdikous). Ystera apo 30 meres fysika den mporousa na mpw. 8ymhsu pote ekanes egkatastash. Mhpws htan prin 30 meres? :twisted:

Δημοσ.

κατά 99 % είναι πρόβλημα οδηγού συσκευης. Κάτι εγκατέστησες , ή οδηγό συσκευής ή συσκευή και σου δημιουργεί τα προβλήματα αυτά. Ελεγξε για διενέξεις υλικού

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ. Με το που ήταν να φορτώσει γραφικό περιβάλλον "πάπαλα". Σε safe mode κανονικά. Μετά από πολλές προαπάθειες και την βοήθεια του ERD commander 2005 ξεκίνησε αλλά δεν δούλευε "τίποτε". Μετά από τον πίνακα ελέγχου παρατήρησα ότι σχεδόν όλλες οι διεργασίες ήταν απενεργοποιημένες. Πήγα σε έναν υπολογιστή που δούλευε σωστά, είδα ποιες είχε ενεργοποιημένες και έτσι το έφτιαξα. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι πείραξα αρχικά και μπόρεσε να μπει σε γραφικό περιβάλλον. Δοκίμασε από safe mode να δεις αν οι διεργασίες είναι απενεργοποιημένες ή στο αυτόματο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...