Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά, εγώ πιστεύω ότι ΠΡΕΠΕΙ αυτός που παίρνει ένα λογαριασμό που δίνεται δημόσια να αλλάζει τον κωδικό. Γιατί αν κατεβάζουν ταυτόχρονα πολλές IP απο ένα account, νομίζω το ακυρώνουν..

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και γιατί δεν κάνετε αυτό που έχω κάνει εγώ με άλλα δυο άτομα. Αγοράσαμε μια συνδρομή, πληρώνουμε από μισά και είμαστε μια χαρά. Κατεβάζουμε μήνες τώρα με το rapidget και με το flashget και δεν μας είπε κανείς τίποτα. Μας βγαίνει από 2,2€/μήνας. Οκ εάν κάνετε το λάθος και το δώσετε τον λογαριασμό σε πάρα πολλούς. Και εγώ πιστεύω ότι θα σας ακυρώσουν.

Δημοσ.

Όταν δουν ότι ένα λογαριασμό το έχουν πάρα πολλά άτομα και το χρησιμοποιούν, σε ακυρώνουν. Κανονικά μόνο ένα άτομο αφήνουν. Πάλι καλά που εμείς είμαστε 3 και ακόμη δεν μας πήραν χαμπάρι :)

Δημοσ.
Και γιατί δεν κάνετε αυτό που έχω κάνει εγώ με άλλα δυο άτομα. Αγοράσαμε μια συνδρομή, πληρώνουμε από μισά και είμαστε μια χαρά. Κατεβάζουμε μήνες τώρα με το rapidget και με το flashget και δεν μας είπε κανείς τίποτα. Μας βγαίνει από 2,2?/μήνας. Οκ εάν κάνετε το λάθος και το δώσετε τον λογαριασμό σε πάρα πολλούς. Και εγώ πιστεύω ότι θα σας ακυρώσουν.

Πολύ καλή ιδέα ... δεν το είχα σκεφτεί καθόλου... thanks!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...