Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά μάζεψα γύρω στα 50 accounts χρησιμοποιώντας fake διευθύνσεις βέβαια....Πηγαίνω όμως και πατάτω forgot password και δίνω το e-mail αλλά δε μου επιστρέφει τα στοιχεία του account.....Τι να κάνω???Για να μπορέσω και να σας δώσω σε όσους μου ζήτησαν με pm....please help!!!:(

Δημοσ.

nontasg δυστυχως το καταργησανε το κολπο με τις fake διευθυνσεις...και μαλλον δεν μπορεις να παρεις πισω τους κωδικους..Κριμα ο κοπος..

Narayan σωστος σχετικα με comfuzio...Well done!

Δημοσ.

Απλώς δημιούργησα ένα προγραμματάκι για άλλη δουλειά και το δοκίμασα στο rapid.. έχει την δυνατότητα να αρπάξει όλους τους λογαριασμούς χωρίς να προλάβει άλλος.. αλλά εκτός του ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνω παίζει και η περίπτωση να με πάρουν χαμπάρι και να με μπλοκάρουν... εφόσον δουλέυει το σταματάω εδώ και δεν ασχολούμαι πάλι με μάζεμα λογαριασμών... έτσι και αλλιώς έχω πληρωμένο για έναν χρόνο :)

Δημοσ.
Απλώς δημιούργησα ένα προγραμματάκι για άλλη δουλειά και το δοκίμασα στο rapid.. έχει την δυνατότητα να αρπάξει όλους τους λογαριασμούς χωρίς να προλάβει άλλος.. αλλά εκτός του ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνω παίζει και η περίπτωση να με πάρουν χαμπάρι και να με μπλοκάρουν... εφόσον δουλέυει το σταματάω εδώ και δεν ασχολούμαι πάλι με μάζεμα λογαριασμών... έτσι και αλλιώς έχω πληρωμένο για έναν χρόνο :)

Τουλάχιστον μιας και έχεις τόσα accounts στη διάθεσή σου μοίρασέ τα στο λαό του insomnia....:) :)

Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να εξυπηρετήσω κανένα...Sorry παίδες...:oops: :oops:

Δημοσ.
Τουλάχιστον μιας και έχεις τόσα accounts στη διάθεσή σου μοίρασέ τα στο λαό του insomnia....:) :)

Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να εξυπηρετήσω κανένα...Sorry παίδες...:oops: :oops:

Kάνω και τίποτα άλλο? :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...