Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάρχει ένα κλίμα προσμονής και στερησης ταυτόχρονα και δεν μπορεσα να μην το κάνω, μετά από τόσες ώρες δουλειάς... μου έφτιαξε το κέφι...

Πλάκα στη πλάκα, έχουμε γίνει μια ωραία παρεούλα πλεον... πολύ το γουστάρω..:-D

Πάντως αν δεν το προσέξατε, άλλαξαν τακτική..

Δίνουν κάθε 4-5 μέρες και βάζουν σε μια περιοδική εναλλαγή 2 φάσεων.. Από την ευχαρίστηση του δωρεαν λογαρισμού και την απόλαυση του συνεχους downloading στην στέρηση αυτών και στο κυνήγι των επόμενων..

Έχω την εντύπωση ότι θα δώσουν πάλι σε 2 μέρες, αφού μας έληξαν απόψε τα τελευταία accounts...

Δημοσ.
Just kidding.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sorry παίδες' date=' μόλις γύρισα από τη δουλειά και μπήκα στον πειρασμό να κάνω λίγο πλάκα βλέποντας την προσμονή που πλανάται στο τοπικ... Ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε...

Πάντως από ετοιμότητα καλά πάμε.... :-D ... Δεν μας φοβάμαι... Αν είχε δώσει αποκλείεται να μην προλαβαίναμε...[/quote']

ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑΔΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ "ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!

Δημοσ.

THANKS.... Η εμπνευση της στιγμής.... :-D

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Ρε παιδια, μόλις προσεξα κάτι περιέργο....

Στο πάτο της σελίδας γραφει:

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:30.

Αφού στην Ελλάδα GMT +2 είμαστε.... Δύο ώρες μπροστά από Γκρίνουιτς.... Λάθος δεν είναι?

Αν μας βλέπει κάποιος MOD ας το τσεκάρει...

Δημοσ.

Λες? Δεν ξέρω τι παιζει με την θερινή ώρα.... Είναι 1 ώρα μπροστα από την κανονική?

Δηλαδή GMT +2 είναι η χειμερινή?

Δημοσ.

ως γνωστό ξεμείναμε...προσπαθώ λοιπόν να κατεβάσω με free account και μετά από 100-1500 kb σταματά!!! Τι μπορεί να συμβαίνει. Sorry για το off-topic αλλά νομίζω ότι σχετίζεται με τα διάφορα free premium που πήρα κατα καιρούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...