GIANNISPATRA Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 ekane re μπιμπ mallon 8a eixes balei parapanw apo ena lepto na se eidopoiei teleiwsane se 3 minutes . pantws sto yahoo pou ekana den mou hr8e akoma .otan phga sto forgot premium password mou ebgale ta stoixeia kanonika ara douleue to fake adi32 prospa8hse na kaneis forgot kai 8a sto bgalei
pern112 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 ekane re μπιμπ mallon 8a eixes balei parapanw apo ena lepto na se eidopoiei teleiwsane se 3 minutes . pantws sto yahoo pou ekana den mou hr8e akoma .otan phga sto forgot premium password mou ebgale ta stoixeia kanonika ara douleue to fake adi32 prospa8hse na kaneis forgot kai 8a sto bgalei grjava να σαι καλα το ειχα βαλει ανα διλεπτο να ελεγχει και απο κατω να βγαλει ειδοποιηση. Παλιοτερα μου ειχε βγαλει ενα popup οτι τωρα γινονται εγγραφες. Τωρα δεν εβγαλε pop up και απλα στο log ειδα οτι για μερικα λεπτα ειχε δωρεαν λογαριασμους :S δεν εχω περασει ολα τα αρχεια να μου κανει λογαριασμο αυτοματα απλα να με ειδοποιει..
denexo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 δεν εχω περασει ολα τα αρχεια να μου κανει λογαριασμο αυτοματα απλα να με ειδοποιει.. τι αρχεία είναι αυτά ρε παιδιά. Μοιραστείτε τη γνώση.... lol
MasterX Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 denexo: Firefox plug-in: Create disposable email addresses https://addons.mozilla.org/firefox/1813/ Με αυτό το plug-in κάνεις δεξί κλικ σε ένα πεδίο που εισάγεις email και σου βγάζει και μια καινούργια δυνατότητα: Paste disposable email address. Το πατας και σου ανοίγει ένα παράθυρο που του δίνεις ότι όνομα email θες να σου δημιουργήσει, πόσες μέρες θες να υπάρχει αυτό το email και σε ποιο δικό σου email θες να σου προωθεί τα μαιλ που έρχονται... Σου φτιάχνει αμέσως ένα μαιλ με domain @trashmail.net (π.χ. [email protected]). Έτσι όσα mail και να φτιάξεις θα προωθούνται όλα σε ένα!!!!!!!!!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Ωστε τελικά κόψανε τελείως και το Yahoo!? Γιαυτό έδινα 3 mail και δεν ερχόταν τίποτα,παρόλο που μου έλεγε ότι το pass εστάλει? ΡΕ ΟΥΣΤ! Τώρα είναι που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πληρώσω για premium:evil: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το σκεπτικό αυτό,του αποκλεισμού δλδ μερικών web mail?
denexo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 denexo: Firefox plug-in: Create disposable email addresses https://addons.mozilla.org/firefox/1813/ Με αυτό το plug-in κάνεις δεξί κλικ σε ένα πεδίο που εισάγεις email και σου βγάζει και μια καινούργια δυνατότητα: Paste disposable email address. Το πατας και σου ανοίγει ένα παράθυρο που του δίνεις ότι όνομα email θες να σου δημιουργήσει' date=' πόσο μέρες θες να υπάρχει αυτό το email και σε ποιο δικό σου email θες να σου προωθεί τα μαιλ που έρχονται... Σου φτιάχνει αμέσως ένα μαιλ με domain @trashmail.net (π.χ. [email'][email protected][/email]). Έτσι όσα mail και να φτιάξεις θα προωθούνται όλα σε ένα!!!!!!!!!!! Thx a lot για το info.
papg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Ωστε τελικά κόψανε τελείως και το Yahoo!?Γιαυτό έδινα 3 mail και δεν ερχόταν τίποτα' date='παρόλο που μου έλεγε ότι το pass εστάλει? ΡΕ ΟΥΣΤ! Τώρα είναι που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πληρώσω για premium:evil: Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το σκεπτικό αυτό,του αποκλεισμού δλδ μερικών web mail? [/color'] όχι στο Yahoo δίνουν κανονικά απλά αργούν πολύ . μούρθε μετά απο 1 ώρα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Nα ευχαριστήσω και δημοσίως τον Grjava για το account. Δυστυχώς 3 yahoo mail έχω δώσει και δεν μου ήρθε ποτέ τίποτα.
comfuzio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Paidia exo kai ego 20 steilte mou pm! Na nai kala to domain mou http://www.comfuzio.com Oti stelno erxete
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.