Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Σε μένα συμβαίνει κάτι το περίεργο δεν μπορώ να κατεβάσω από rapidget με παραπάνω από 5 kb/s.Εχω ένα free premium account rapidshare,αλλά όταν πάω <<χειροκίνητα>> να κατεβάσω το αρχείο από το site το κατεβάζω με 110 kb/s ως premium member.Aντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το rapidget?

Γενικως το rapidget μου κανει λαδιες..κατεβαζει με 20-30kb/sec,ενω αν το φορτωσω στο flashget εχω τουλαχιστον 110kb/sec:-?

Αυτο που με ενοχλησε πολλες φορες ομως,ειναι πως ενω τα αρχεια δειχνουν να κατεβαινουν κανονικα,οταν παω να κανω extract προκειπτουν corrupted parts(το εχω δοκιμασει σε 3 υπολογιστες)οποτε ξανα κατεβασμα.

Ειναι λιγα κλικ παραπανω να βαλεις το download στο flashget αλλα χιλιες φορες αυτο.

Δημοσ.
Masterx αν διάβασες πριν οι λογαριασμοί κρατάνε τα downloads έως και 4 ώρες από ότι δοκίμασα εγώ .

Εμένα πάντως μόλις περάσει το 48ωρο σταματάει να κατεβάζει και βγάζει Waiting σε όλα.....

• Moderators
Δημοσ.
Εμένα πάντως μόλις περάσει το 48ωρο σταματάει να κατεβάζει και βγάζει Waiting[/i'] σε όλα.....

Σε download που ειχα στην αναμονη στο flashget,και ενω το rapidget μου ελεγε account expired,ξεκινησαν κανονικα και κατεβηκαν σε διαστημα 2 ωρων περιπου απο την στιγμη που εληξε ο λογαριασμος.

Δημοσ.

Eχω δώσει 3 mail και έχω λάβει τα...μπαλάκια του τένις:confused:

Θα δώσω και άλλο ένα και αν πάλι τίποτα,τότε θα κρεμαστώ με σχοινί θα πέσω απ΄τον γκρεμό θα κόψω τις φλέβες μου θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα.

Δημοσ.
Eχω δώσει 3 mail και έχω λάβει τα...μπαλάκια του τένις:confused:

Θα δώσω και άλλο ένα και αν πάλι τίποτα' date='τότε θα κρεμαστώ με σχοινί θα πέσω απ΄τον γκρεμό θα κόψω τις φλέβες μου θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα.[/color']

ΟΛΑ ΑΥΤΑ?????:shock: :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

Μπορει να μου στειλει καποιοσ με pm διευθυνσεις

που εχουν λινκ του rapidshare για ταινειες?

EDIT: xrhsimopiw to rapget k eipa na dokimasw to flashget gia na dw an tha katevazei grigorotera.

alla oti link k na tou valw mou to vgazei 6KB kai to katevazei st defterolepto,

enw an to valw sto rapget katevazei kanonika to arxeio.

tha mou peite afou den katevazei parata to.alla egw thelw na sygrinw taxhtites.kamia idea?

Δημοσ.

@goacore: kalitera na bgaleis entelws to link poy exeis dosei. diakindineueis na fas ban.

@sofos: k emena to flashget den mou doulepse me ta links pou dinoun sta diafora sites. eprepe na mpo me ton premium logariasmo mesw internet explorer k apo kei na paro to 1 ap ta 2 links pou sou dinoun gia na to katevaso. kserei kapoios kapoio tropo gia na min prepei na kano oli auti tin diadikasia?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...