Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΕΔΩ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

==============================

Login: 1402793

Password: 4149540

Login: 1402294

Password: 1000228

Login: 1401832

Password: 3272833

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τελικά το extension είναι η πιο καλή λύση αφού στα προωθει όλα εκεί που θες...

Εγκυκλοπαιδικά όμως ρωτάω:

Το mailinator δούλεψε σε κανέναν? Εμένα το Rapidshare μου δέχονταν emails στο mailinator, αλλά δεν μπορώ να ανακτήσω τίποτα...

Μια λεπτομέρεια:

Στο mailinator, όταν δίνεις το όνομα του email για να μπεις σε αυτόν, το δίνεις ολόκληρο, μαζί με το domain ή σκέτο?? δηλαδή [email protected] ή giorgos1 ???

Δημοσ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΕΔΩ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

....

Login: 1401832

Password: 3272833

Πήρα αυτό! Να'σαι καλά :-)

Δημοσ.
Ρε παιδιά' date=' τελικά το [u']extension[/u] είναι η πιο καλή λύση αφού στα προωθει όλα εκεί που θες...

Εγκυκλοπαιδικά όμως ρωτάω:

Το mailinator δούλεψε σε κανέναν? Εμένα το Rapidshare μου δέχονταν emails στο mailinator, αλλά δεν μπορώ να ανακτήσω τίποτα...

Μια λεπτομέρεια:

Στο mailinator, όταν δίνεις το όνομα του email για να μπεις σε αυτόν, το δίνεις ολόκληρο, μαζί με το domain ή σκέτο?? δηλαδή [email protected] ή giorgos1 ???

de to dexetai olokliro ara sxeto

Δημοσ.

Kalos ir8es sto Forum tou Insomnia!!!

Elpizo panta na vriskeis luseis sta provlimata sou kai na prosfereis luseis se allous!

Δημοσ.

Τελικά το mailinator δεν δείχνει να δουλεύει... εφτιαξα 5 εκει, το RS είπε account created, αλλά δεν βλέπω να ήρθαν κωδικοί.... :cry:

Το Firefox plug-in: Create disposable email addresses δουλεύει μια χαρά και έτσι πήρα 4 κωδικούς... :-D :-D :-D

Οπότε όποιος θέλει κωδικό, να στείλει pm... Θα στείλω στους 3 πρώτους....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...