Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες αυτα τα accounts ειναι premium σωστα??Προσφερουν δηλαδη και παραλληλα και πολλαπλα downloads αρα οποιος εχει λογαριασμο δεν θα μπορουσε να τον μοιραζεται με οποιονδηποτε αλλο?η κανω καποιο λαθος?

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δώθηκε στο χρήστη greeneye

Nai einai alitheia....stathika tyxeros!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hdh to zyxel exei parei fotia,konteyei na mpoykosei h grammh!!!

eyxaristo dhmosia ton xrhsth napgio !!!!!!!!!!!!!! na sai kala file mou

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι είναι για 2 ημέρες μόνο, τι ισχύει. Εάν καταφέρουμε και πάρουμε λογαριασμό για πόσο καιρό θα είναι ? Δεν μπορεί, κάποια limits θα έχει, κανείς δεν δίνει τσάμπα.

Δημοσ.

ειναι οντως 2 μερες αν καταφερεις και παρεις password τοτε θα δεις οτι το λεει στο πατω της σελιδας.παντοσ να μπαινετε στις 5 το απογευμα εκει περιπου γιατι και εχθες τοτε εδωσαν και στις 2 το βραδυ .

καλα ουτε ο mozilla δεν ανοιγει.

Δημοσ.

egw imoun tyxeros kai pira tin pempti to vrady. isxuei gia 2 meres, k exeis mexri 3GB ti mera download limit. Meta tis 2 afters meres, to account sou DEN svinete alla paramenei ws exei. Anevazontas arxeia (me polu kinisi - dld me polla downloads) mazeueis credits ;)

Δημοσ.

Το μπουλο παλι. Ειναι στο μπαμ να τους προλαβεις. Εγω που ειδα το ποστ μετα απο 2 ωρες φυσικα δεν ειχα ελπιδα. Τελος παντων, θα στηθω σημερα το βραδυ απο περιεργεια να δω.

Δημοσ.

δεν ισχυει αυτο με τα 3 γιγα εχω κατεβασει χαλαρα πανω απο 4 αφου εχω κατεβασει το tomb raider legend pou einai 4.5 giga.

συντονιστειτε στις 2 θα δινει λογικα.

Δημοσ.
δεν ισχυει αυτο με τα 3 γιγα εχω κατεβασει χαλαρα πανω απο 4 αφου εχω κατεβασει το tomb raider legend pou einai 4.5 giga.

συντονιστειτε στις 2 θα δινει λογικα.

Το θέμα είναι να έδινε για καμμιά βδομάδα...:mrgreen: :mrgreen:

Λέμε τώρα...

Δημοσ.

ego pantos prolava na katebaso hdh

1)the pink panther 2006

2)ice age the meltdown

3)treloi gia psarontoufeko

4)hellas 1987 chapmions

5)diafora xyma arxeia peripou 1 giga

exo thn entyposh oti syntoma tha xtyphsei tel apo ti forthnet

giati to exo paragam*sei ,exo gemisei 100 giga apo download mono teleytaio kairo!!!

Na sai kala vre forthnet pou mou katebazeis stathera 57-60 kbyte/sec!!!

kala etsi kai kanei kai o pOTE to lathos na mou tin kanei 1024....

tote tha trekso gia asfaleia FOTIAS !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...