SofoS@ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Kαλά να κόβει αυτά' date='αλλά και το Yahoo! ?Και γιατί δεν μου λέει όμως ότι κάτι τρέχει όταν δηλώνω τα mail? Μα πήραν χαμπάρι και μας κάνουν καψόνια? :-D [/color'] ειδες στο junk email?θυμαμαι οταν ειχα βαλει στην αρχη κανονικο mail εκει μου το χε στελει(το hotmail τουλαχιστον)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δυστυχώς είναι άδειο και μάλλον φταίει το Spamguard. Το έβαλα Off αλλά μάλλον έχασα.
MasterX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 _BASSstarlet_ αν σου έχει δεχτει το email το Rapid και καβατζωσες account, τότε ξαναπας στο Rapid, πατας Forgot-password, δίνεις το ίδιο email και θα σου ξαναστείλει τους κωδικούς στο email σου....!!!
androu Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 δεν ειδα να δωσουν αλλους... επρεπε σήμερα να δίνανε!
Panosst Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Εμένα με ξύπνησε το rapidcheck του MrTryAnlyzer. Εγώ συνέχισα τον ύπνο το βαθύ. Άμα περισσεύει κανένα account, pm me please...
Jikail Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μια ερώτηση που δεν έχω καταλάβει.. Αν βάλω έναν πραγματικό λογαριασμό που έχω δεν θα μπορέσω να τον ξαναβάλω ποτέ ή μόνο σε κάθε session (μοιρασιά) ξεχωριστά; Αν περισσεύει τίποτα και για τον φίλο σας (εμένα) θα σας ήταν υπόχρεος..
TT13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μια ερώτηση που δεν έχω καταλάβει.. Αν βάλω έναν πραγματικό λογαριασμό που έχω δεν θα μπορέσω να τον ξαναβάλω ποτέ ή μόνο σε κάθε session (μοιρασιά) ξεχωριστά; Μετά από 30 ή 45 μέρες (Ανάλογα με το πότε σου λέει ότι θα διαγράψουν το account)
karolos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 paidia an katalaba paizoyn pali accounts, an perisseyei kanenas pls.thanks
asmilon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 50.000 Accountssss Kai Doulevei To Fake, ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ Email Mou!!!!
comfuzio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Doste mou to e-mail sas me pm na ta kano forward!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.