john_the_tiger Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 1234, john_the_tiger, siemens, adi32, zosas sent. [/b']IKARIWTHS adeiase ligo to mailbox sou. ευχαριστω τους Guerriero4 & dimokrito για τους κωδικους που μου εδωσαν απο dimokrito: Login: 1203325 Password: 1002556 Valid Until: Mon, 3. Jul 2006
dimokritos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 giankyr sent. paides ta dika mou accounts teleiosan. feugo kai simera. adio dsl. apo septemvri pali...
pkoutsias Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Και εγώ έστειλα 9....1 εμεινε το οποίο θα κρατήσω για μένα.....
AlexDesign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 An sas einai eukolo kai mia apo edw !! Sas euxaristw poly!!!
Dark-Shadow Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Pedes an exeis kanenas kana acount pou na ligei methavrio mporei me pm???
MasterX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 παίδες, μάλλον δεν διαβάσατε αυτα που λέμε πιο πάνω.... Καθως φαίνεται, το κόλπο με τα fake emails δεν δουλεύει πια, οπότε χρειαζόμαστε υπαρκτά emails, και βέβαια δεν μπορεί κάποιος να πάρει πολλούς λογαριασμούς για να μοιράσει... :cry: :cry: Τώρα έχω να προτείνω άλλο κόλπο... Επειδή όλοι μας δεν μπορούμε να πετυχαίνουμε τις ώρες που μοιράζει, μπορεί ο ένας να βοηθήσει τον άλλο ως εξης: Καταρχήν, φτιάξτε 2-3 εμαιλ διευθύνσεις να έχετε, καθώς κάθε 2 μέρες χρειάζεστε από 1. Βάζουμε στους Σελιδοδείκτες>Εργαλειοθήκη σελιδοδεικτών την διευθυνση που μοιράζει τους λογαριασμούς, οπότε το έχεις πάντα πρόχειρο και το πατας όσο πιο συχνά μπορείς, μήπως πετύχεις την στιγμή: http://rapidshare.de/cgi-bin/freeaccount.cgi Κάνουμε όλοι από ένα ποστ, στο οποίο δίνουμε από μια υπαρκτή εμαιλ διεύθυνση που έχουμε.. Μόλις κάποιος πετύχει την μοιρασιά...... βάζει πρώτα το δικό του εμαιλ και αμέσως μετά έχοντας ανοιχτή την σελίδα αυτού του τοπικ, με copy-paste θα βάλει όσα εμαιλ προλαβει, για να φτιάξει όσους περισσότερους δεν έτυχε να το πάρουν χαμπάρι... Νομίζω ότι πλεον μονο έτσι μπορούμε να δουλέψουμε ομαδικά.. Τι λέτε;
Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 na po oti an exeis idi sto email den sou ksanadinei....sorry gia tin ksenera
asmilon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 RapidShare Free Account Check Αν δε το εχετε παρει μυρωδια εχουμε ενα προγραμμα δικο μας απο τον MrTryANalyzer που ελεγχει αυτοματα καθε ποτε εχει free accounts και μας ειδοποιει αναλογα... Οσο για τα fake emails, το δικο μου που πηρα εχτες απο fake ειναι, αν σε καποιον δε του ερθει account, ας παει στην επιλογη forgot password και να κανει επικολληση το fake email του...
MasterX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 RapidShare Free Account Check Αν δε το εχετε παρει μυρωδια εχουμε ενα προγραμμα δικο μας απο τον MrTryANalyzer που ελεγχει αυτοματα καθε ποτε εχει free accounts και μας ειδοποιει αναλογα... Οσο για τα fake emails' date=' το δικο μου που πηρα εχτες απο fake ειναι, αν σε καποιον δε του ερθει account, ας παει στην επιλογη forgot password και να κανει επικολληση το fake email του...[/quote'] Την πρώτη φορά που έδωσαν χτες δούλευαν τα fake emails, αλλά την δεύτερη όχι..... Ναι το προγραμμα είναι καλός αυτοματισμός που καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε όλοι... Το πρόβλημα είναι όταν δεν είμαστε κοντά στο PC, οπότε δεν θα μπορέσουμε να δώσουμε εμαιλ... Γι αυτό πρότεινα να βάζουμε και τα εμαιλ των άλλων...........
Dark-Shadow Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 masterx o MrTryAnalyzer ta exei aknonisei auta nomizo pos automata dineis ena e-mail apo tin arxi me # sto email ke sou dimiourgei aftomata fake emails ke sou apothikevei user ke pass se ena txt!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.