Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1234, john_the_tiger, siemens, adi32, zosas sent. [/b']IKARIWTHS adeiase ligo to mailbox sou.

ευχαριστω τους Guerriero4 & dimokrito για τους κωδικους που μου εδωσαν

απο dimokrito:

Login: 1203325

Password: 1002556

Valid Until: Mon, 3. Jul 2006

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παίδες, μάλλον δεν διαβάσατε αυτα που λέμε πιο πάνω....

Καθως φαίνεται, το κόλπο με τα fake emails δεν δουλεύει πια, οπότε χρειαζόμαστε υπαρκτά emails, και βέβαια δεν μπορεί κάποιος να πάρει πολλούς λογαριασμούς για να μοιράσει...:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Τώρα έχω να προτείνω άλλο κόλπο...

Επειδή όλοι μας δεν μπορούμε να πετυχαίνουμε τις ώρες που μοιράζει, μπορεί ο ένας να βοηθήσει τον άλλο ως εξης:

Καταρχήν, φτιάξτε 2-3 εμαιλ διευθύνσεις να έχετε, καθώς κάθε 2 μέρες χρειάζεστε από 1.

Βάζουμε στους Σελιδοδείκτες>Εργαλειοθήκη σελιδοδεικτών την διευθυνση που μοιράζει τους λογαριασμούς, οπότε το έχεις πάντα πρόχειρο και το πατας όσο πιο συχνά μπορείς, μήπως πετύχεις την στιγμή:

http://rapidshare.de/cgi-bin/freeaccount.cgi

Κάνουμε όλοι από ένα ποστ, στο οποίο δίνουμε από μια υπαρκτή εμαιλ διεύθυνση που έχουμε..

Μόλις κάποιος πετύχει την μοιρασιά......

βάζει πρώτα το δικό του εμαιλ και αμέσως μετά έχοντας ανοιχτή την σελίδα αυτού του τοπικ, με copy-paste θα βάλει όσα εμαιλ προλαβει, για να φτιάξει όσους περισσότερους δεν έτυχε να το πάρουν χαμπάρι...

Νομίζω ότι πλεον μονο έτσι μπορούμε να δουλέψουμε ομαδικά.. Τι λέτε;

Δημοσ.

RapidShare Free Account Check

Αν δε το εχετε παρει μυρωδια εχουμε ενα προγραμμα δικο μας απο τον MrTryANalyzer που ελεγχει αυτοματα καθε ποτε εχει free accounts και μας ειδοποιει αναλογα...

Οσο για τα fake emails, το δικο μου που πηρα εχτες απο fake ειναι, αν σε καποιον δε του ερθει account, ας παει στην επιλογη forgot password και να κανει επικολληση το fake email του...

Δημοσ.
RapidShare Free Account Check

Αν δε το εχετε παρει μυρωδια εχουμε ενα προγραμμα δικο μας απο τον MrTryANalyzer που ελεγχει αυτοματα καθε ποτε εχει free accounts και μας ειδοποιει αναλογα...

Οσο για τα fake emails' date=' το δικο μου που πηρα εχτες απο fake ειναι, αν σε καποιον δε του ερθει account, ας παει στην επιλογη forgot password και να κανει επικολληση το fake email του...[/quote']

Την πρώτη φορά που έδωσαν χτες δούλευαν τα fake emails, αλλά την δεύτερη όχι.....

Ναι το προγραμμα είναι καλός αυτοματισμός που καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε όλοι...

Το πρόβλημα είναι όταν δεν είμαστε κοντά στο PC, οπότε δεν θα μπορέσουμε να δώσουμε εμαιλ...

Γι αυτό πρότεινα να βάζουμε και τα εμαιλ των άλλων...........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...