Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Kserei kaneis poso kratane autoi oi logariasmoi? Giati sto email tou invitation grafei: "Even after your free time is over, you can always extend your membership..."

Yποθετω ενα μηνα..!Δεν ειναι κ ασχημα για οσους προλαβαν!

Δημοσ.

Thank you very much Goacore!!!

EDIT: Βασικά κατέβασα κάτι που ήθελα αλλά δεν βρίσκω κάτι άλλο που να με ενδιαφέρει....

Ας το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος

Username : rapidshare

password: forfree

Δημοσ.

Γαμωτο εντελως τυχαια βαζουν την προσφορα στις 2 τα ξημερωματα που ειναι λιγοι online και παλι εξαντλουνται σε μερικα δευτερολεπτα. Μεχρι να δω εγω το ποστ ειχαν φυγει σε χρονο dt. Τελος παντων το εβαλα στα favourites το λινκ και θα μπαινω καθε τρεις και λιγο μπας και πετυχω και γω.

Δημοσ.
EDIT: Βασικά κατέβασα κάτι που ήθελα αλλά δεν βρίσκω κάτι άλλο που να με ενδιαφέρει....

Ας το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος

Username : rapidshare

password: forfree

Πολύ καλή η ιδέα σου. Αν και δεν πρόλαβα να τον χρησιμοποιήσω (Account found' date=' but password is incorrect.[/i']), καλό θα ήταν όποιος τελειώνει με το account και αυτό είναι ακόμα σε ισχύ να τον δίνει σε κάποιον άλλο. ;)

Δημοσ.

Εσεις που ενδιαφέρεσται για free-account καλό θα ήταν να αναφερεται σε αυτό το post τα email σας οποτε αν κάποιος δει την προσφορά να δηλώσει το email σας.

Χθες τα μεσανυχτα οταν βγηκε η προσφορα δηλωσα 6 email γνωστων μου και δυο δικά μου και μπορουσα να δηλώσω οσα ηθελα χωρις κανένα περιορισμό.

Νομιζω ετσι θα λυσει το προβλημα του να ψαχνουμε καθε φορα αν εχει προσφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...