Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Egw eho forthnet 512 kai ksesindeomai apla me to mondem kai ksanasindeomai...oute gata oute zimia...perno alli ip kai katevazo oti thelo...

Και εγώ με otenet 384 το ίδιο κάνω...Αλλά και το account λέει φίλε μου...άλλη απόλαυση...:mrgreen: :mrgreen:

Να ρωτήσω κάτι άσχετο??μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση όταν αποσυνδέεται το modem ώστε να κάνει επανάκληση από μόνο του??Μου τη σπάει όταν κόβεται το κατέβασμα το βράδυ...:evil: :evil:

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Pedes to scriptaki akoma doulevei??? javascript:alert(c=0)

Να ρωτήσω κάτι άσχετο??μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση όταν αποσυνδέεται το modem ώστε να κάνει επανάκληση από μόνο του??Μου τη σπάει όταν κόβεται το κατέβασμα το βράδυ...

File mou nonta ke ego to psaxno poli kero gia to crypto mou alla an den ksereis apo batching tpt den kanoume!!!

Kai kati allo tora pou ta leme kolosimferei na exeis ena premium acount me 24 evroulakia gia 3 min den eine tpt arkei na fantasteis mesa se 3 mines ti katevazeis!!! Me full taxitita oli tin imera xoneis ke kana rapge ti rapidgget ke eine fularistos!!! Ego thelo na pliroso gia auto alllo den exo mesa gia na pliroso thelo na vro ena filarkai pou na exei visa i kamia atika gift card i kati oste na agoraso kana 3 mino!!!

Δημοσ.
Mallon den tha ksanadosoun:(

Edw kai meres den ida tpt:(

Just waiting...

edw ke meres?lol re pedia ntax min leme ke oti 8elume teleyta fora edwse deytera prwi accounts!

Δημοσ.

λοιπον,ειτε με free ειτε με premium , μεχρι 3 γιγα την ημερα μπορεις να κατεβαζεις.αν δεν κατεβασεις σημερα κ τα 3 που δικαιουσαι,αλλα μονο 2,2 , τοτε αυριο εχεις να κατεβασεις 3,8.

αν κανεις πολλα upload,τοτε κερδιζεις ποντους για να ανανεωσεις τη συνδρομη σου δωρεαν.

μπορουν να το χρησιμοποιουν πολλα ατομα μαζι,τον ιδιο λογαριασμο,δεν υπαρχει προβλημα!

αυτα απο μενα,οσον αφορα το rapidshare κ τις γνωσεις μου για αυτο..

Δημοσ.
Perimeno pos ke pos na vro ena pedi gia na agoraso ena acount gia 3 mines!!!

Γιατί δεν κάνεις αυτό που είπαν τα πιδιά παραπάνω με τις προπληρωμένες κάρτες? Εσύ θα βγάλεις μόνος σου και χωρίς φόβο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...