Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pote den lene ti isxiei 100%,

to Rapid account AKSIZEI me to parapanw ta fraga tou! 24euro to trimino=tipota(apo tin stigmi pou mporeite na idrwsetai to pcaki sas kai tin adsl sas se full load... katevazontas OTI THELETE ... pou iparxei Pantou kai Panta...!!

emena mou grafei limit kathimerina 6.3 peripou gb... kai arxizei na mionei antistrofa! exw 512 kai katevazw me 56 kollita (tellas kit)

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ήξερα ότι είχε όριο 6gb την μέρα.

Βέβαια θεωρητικό είναι αυτό για τους περισσότερους από μας...

Οχι 3 είναι τελικά.

" Get your own real PREMIUM-Account and we will always have a download-slot reserved for you!

Sole exception: Max. 3000 MB of downloads per day' date=' but 15000 MB burst-downloads!

This means, we will always add 3000 MB to your traffic-account per day (max. 15000 MB).

If you empty your bucket every day, you can download 3000 MB per day.

If you don't download today, you can download 6000 MB tomorrow and so on."[/i']

Για τις 2 μέρες που πήραμε τους λογαριασμούς, πχ από Δευτέρα 14:00 έως Τετάρτη 14:00, ξεκινήσαμε με 3000ΜΒ Δευτέρα μεσημέρι. Μετά κάποια ώρα από Δευτέρα 0:00 έως Τρίτη 8:00, παίρνουμε άλλες 3000ΜΒ, και άλλη μια από τα ίδια από Τρίτη 0:00 έως Τετάρτη 8:00.

Σύνολο 9000ΜΒ

Άρα ν μέρες λογαριασμός, (ν+1)*3000ΜΒ κίνηση

Δημοσ.

ρε είστε σοβαροί τι να τα κάνετε τα pemium ντάξει να πω να ήταν τσάμπα οκ αλλά όχι να δίνω 10 ευρώ και οι ηλιθίοι μετά από δύο ώρες να διαγράφουν ότι καινούργιο καλό <<πράμα>> έχει ανέβει λόγω των γαμώ complaints :(,όλοι private trackers και τσάμπα και full ταχύτητες και καινούργιο μη διαγραφόμενο πράμα .

Δημοσ.

Εμάς πάντως που είμαστε στην Αγγλία πίσω από firewalls, μια χαρά μας έκατσε το rapidshare k οι premium λογ/σμοί του.

Κάθε μέρα το γονατίζαμε! Δεν αφήναμε ούτε ένα mb να πάει χαμένο.

Δημοσ.

Δεν πιάνει αν έχεις static ip και αν δεν κάνω λάθος οι ελληνικοί providers static ip δίνουν... πάντως, ένας φίλος μου που έχει forthnet adsl, μου έχει πει ότι αρκεί να κάνεις restart το router/modem σου και σου κάνουν assign καινούργιο ip αμέσως, όσοι έχουν forthnet ας το δοκιμάσουν.

Δημοσ.
ρε είστε σοβαροί τι να τα κάνετε τα pemium ντάξει να πω να ήταν τσάμπα οκ αλλά όχι να δίνω 10 ευρώ και οι ηλιθίοι μετά από δύο ώρες να διαγράφουν ότι καινούργιο καλό <<πράμα>> έχει ανέβει λόγω των γαμώ complaints :(,όλοι private trackers και τσάμπα και full ταχύτητες και καινούργιο μη διαγραφόμενο πράμα .

Μεγάλο λάθος. Εχω premium account απο ενα φιλο μου και κατεβάζω τα πάντα. Ουτε ενα δεν εχω βρει που να έχει σβηστεί. Οι private trackers μην ξεχνάμε οτι έχουν και τα κακά τους. Πρέπει να κρατάς κάποιο ratio αλλιως τρως ban + οτι με το αθλιο upload που εχουμε ειναι λιγο δίσκολο και έχεις και wait time σε κάθε νεο αρχείο.

Δημοσ.

epeidh hmoyn syndromhths gia ena mhna mporw na pw oti a3izei me ta xilia kai 10 eyria den einai tpt gia 30 hmeres. Den katafera pote na teleiwsw to limit t hmerhsio kai telika emeina kai me arketa gb epistrofh parolo poy katebaza synexws me rapidget. Mono se 2 sites me moysikh na mpainete ta gnwsta poy bazoyn mono ekei cd ta bazeis to brady kai next day ta exeis ola sto pc soy xwris na spazesai. To kako me rapidshare den einai toso oti bgazoyn logw complain cd (opoios prolabei prolabe:) ) alla oti to search engine toy einai atlio kai dyskola tha breis sygkekrimena pragmata opote to gyrnas se torrents..epishs den gonatizei katoloy thn taxythta kai parolo poy twra katebazw me 40 trexw aneta ton ie se grammh 384 otenet...otan balw panw to dc gonatizei olh h grammh...

Δημοσ.
Δεν πιάνει αν έχεις static ip και αν δεν κάνω λάθος οι ελληνικοί providers static ip δίνουν... πάντως, ένας φίλος μου που έχει forthnet adsl, μου έχει πει ότι αρκεί να κάνεις restart το router/modem σου και σου κάνουν assign καινούργιο ip αμέσως, όσοι έχουν forthnet ας το δοκιμάσουν.

Egw eho forthnet 512 kai ksesindeomai apla me to mondem kai ksanasindeomai...oute gata oute zimia...perno alli ip kai katevazo oti thelo...

Δημοσ.
epeidh hmoyn syndromhths gia ena mhna mporw na pw oti a3izei me ta xilia kai 10 eyria den einai tpt gia 30 hmeres........

......epishs den gonatizei katoloy thn taxythta kai parolo poy twra katebazw me 40 trexw aneta ton ie se grammh 384 otenet..

Και εγώ πιστεύω ότι αξίζει και απο Σεπτέμβρη θα βάλω τριμηνο... μπορεί να μην έχει search engine' date=' αλλα μπορείς να ψάξεις στα sites που βάζουν links, οπότε είναι το ίδιο... Έχω 4-5 sites που τσεκάρω και καλύπτουν μουσική αλλά και ότι άλλο θες....

Επίσης έτσι θα βρεις και πράγματα που δεν έψαχνες, αλλά τελικώς είναι ενδιαφέροντα..

Όσον αφορά το αν γονατίζει, σκεφθείτε τι έγινε την εβδομάδα που μας πέρασε:

[b']Με κατακόρυφη αύξηση των downloads λόγω των free accounts δεν είδαμε καμια διαφορά στις ταχύτητες!!!![/b] :-D :-D

Φυσικά όλο αυτό είναι ένα κλασσικό κόλπο του marketing που λέει ότι αμα ο πελάτης δοκιμάσει την υπηρεσία και την γνωρίσει (και γλυκαθεί επίσης), αυξάνονται κατακόρυφα οι πωλήσεις, αλλά και το prestige της εταιρίας, λόγω του χαμού που έγινε και φυσικά είναι μια καλή διαφήμιση....

Για την ώρα μάλλον τελείωσε, αλλά ίσως επαναληφθεί...

Δημοσ.

Συνήθως λογαριασμούς δίνουν όταν εγκαθιστούν νέους σέρβερ ή αυξάνουν την χωρητικότητα των γραμμών τους, με σκοπό να κάνουν τα απαραίτητα τεστ και να δουν μέχρι πόσο θα αντέξει.

Δημοσ.

Αν έχει περισσέψει τίποτα θα ήμουν ευγνώμων. Αυτή τη φορά όμως με pm γιατί δεν κάθομαι μπροστά απ' το pc μέρα νύχτα :)

Δημοσ.

to prem aksizei ola ta lefta tou :P eimai 1 mina kai tora tha kano epektasi alous 3

ta organomena foroum vazoun kodikous kai "sosta" file names kai etsi den svinonte pote ;)

kathe mera sou dinei +3GB katevasma

episeis me tis ip den exeis prob mporeis na katevazeis apo opou thes...alla ena acount mirasmeno sta 2 pistevo tha ferei dixonia logo ton 3GB per day ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...