Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΜΕ ΛΕΝΕ BASSstarlet ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Ναι μπορώ να ζήσω και χωρίς free premium...

εμενα ηταν η καθημερινη μου πρεζα!!!!!

δεν αντεχεται!

Δημοσ.

εγώ πάντως δεν δίνω 10 ευρώ για να έχω 1 μήνα κατεβάσματα.. είναι πολλά πώς να το κάνουμε .. Να ήταν 3-5 ευρώ το συζητούσαμε αλλα οχι 10 .

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζεται αν οι Premium Accounts έχουν περιορισμούς όσον αφορά τα πόσα mb κατεβάζεις/ώρα/μέρα/μήνα/..., πόσα αρχεία κατεβάζεις συγχρόνως, ή αν μπορεί το σύστημα του rapidshare να κατάλάβει αν χρησιμοποιούν παραπάνω απο 1 άτομα ένα λογαριασμό Premium;

Δημοσ.

Δεν έχει περιορισμούς.

Βέβαια αν βάλεις πολλά αρχεία ταυτόχρονα και φυσιολογικά κάποια θα πέσουν πολύ σε ταχύτητα,τότε σταματάει το download σε αυτά μέχρι να κάνεις pause/resume.

Δημοσ.
kai den prepei na xrisimopoioun polles ip 1 logariasmo giati to blepoun

.

Είσαι 100% σίγουρος;

Στο FAQ του rapidshare γράφει το εξής σ' ένα σημείο: Premium-users are recognized by cookies, not by IP-address.

EDIT: Έλεγα να παίρναμε π.χ. ανα 10 άτομα 1 λογαριασμό, αλλά μετά είδα το "αστεράκι" στο Download-Limit όπου λέει πως το μέγιστο που μπορείς να κατεβάσεις/μέρα είναι 3GB :(

Δημοσ.

exei limit sto kathimerino transfer to opoio den mporei na kseperasei ta 6gb. an valei kapoios to programmat rapidget to opoio einai to official katevastiri/anevastiri tou rapidshare, tha diapistosei oti sto status line angrafei poso traffic exei apominei gia download... :( episis exei kai alles plirofories opws to pote akrivws ligei to account sou k.a

untitled6fd.jpg

Δημοσ.

Δεν γίνεται να δίνουν κάθε μέρα free accounts γιατί τότε κανείς δεν θα αγοράζει premium, άσε που θα διαμαρτυρηθούν αυτοί που έχουν πληρώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς δίκαια θα νιώθουν ότι πιάστηκαν κορόϊδα. Φαντάζομαι όμως ότι το φαινόμενο αυτό θα επαναλαμβάνεται "συχνά" για διαφήμιση και για να τσιμπούν νέους πελάτες.

εγώ πάντως δεν δίνω 10 ευρώ για να έχω 1 μήνα κατεβάσματα.. είναι πολλά πώς να το κάνουμε .. Να ήταν 3-5 ευρώ το συζητούσαμε αλλα οχι 10 .

Εξαρτάται από το τι κατεβάζεις, πόσο κατεβάζεις και κυρίως, πόσο θα πλήρωνες για να βρεις αυτό που κατεβάζεις αλλού.

Δημοσ.

den ksero ti lete eseis alla ego glukathika me to premium. isos o stoxos tou rapidshare na paro premium, epiteuxthike. apo septemvi tha pairno mina-para-mina premium. 5 euro o minas tha vgei opote einai kala.

Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι είχε όριο 6gb την μέρα.

Βέβαια θεωρητικό είναι αυτό για τους περισσότερους από μας...

Οχι 3 είναι τελικά.

" Get your own real PREMIUM-Account and we will always have a download-slot reserved for you!

Sole exception: Max. 3000 MB of downloads per day, but 15000 MB burst-downloads!

This means, we will always add 3000 MB to your traffic-account per day (max. 15000 MB).

If you empty your bucket every day, you can download 3000 MB per day.

If you don't download today, you can download 6000 MB tomorrow and so on."

Δημοσ.
Είσαι 100% σίγουρος;

Στο FAQ του rapidshare γράφει το εξής σ' ένα σημείο: Premium-users are recognized by cookies' date=' not by IP-address.

EDIT: Έλεγα να παίρναμε π.χ. ανα 10 άτομα 1 λογαριασμό, αλλά μετά είδα το "αστεράκι" στο Download-Limit όπου λέει πως το μέγιστο που μπορείς να κατεβάσεις/μέρα είναι 3GB :([/quote']

den pairno kai orko alla kapou to exo akousei.kalitera na rotiseis kai kapoion allo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...