Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

profanws den yparxoun alla passes gia na dw8oun

Pantws edw kai 24 hrs den exoun do8ei passes kai an lavoume ypopsi oti tin proteleutaia fora eixan dosei 50.000 kai oti exoun do8ei panw apo 1.000.000 passes mallon to poulli epetasen

finito la musica

the end

makari na kanw la8os

Δημοσ.

Mallon tora pou ethistikate, kopsane to tsampa gia na anagkasteite na plerosete. Kali stratigiki de leo... Eks'allou eprepe na to exete katalavei to tsampa exei pethanei pro pollou...

Δημοσ.

Αχαχά, εθιστήκαμε άγρια μου φαίνεται ;) Εγώ το πρωί πήγαινα να κατεβάσω ένα file από το απλό free slot και συνέχεια ξέχναγα ότι έχει τον χρονικό περιορισμό και το θυμόμουν μετά απο 2-3 λεπτά και άντε πάλι από την αρχή το countdown... θα ξαναδώσουν, δεν έχουν ανάγκη...

Δημοσ.
Mε τα fake e-mail τι γίνεται' date=' γιατί δεν νομίζω ότι έχω καταλάβει..

Βάζουμε το fake και μετά πατάμε "forgot pass" και βάζουμε το πραγματικό για να μας το στείλει??[/color']

Ναι ετσι λειτουργει..Δινεις μια fake διευθυνση email την οποια φυσικα δεν μπορεις να την checkareis για να δεις τους κωδικους...

Μετα χρησιμοποιεις το forgοt your password και παιρνεις κανονικοτατα τους κωδικους!

Δημοσ.

paidia soori gia tin kathisterisi alla exo 10 pou ligoun 5.30 (eimoun apo tou trelous pou tous prolaba) opoios thelei esto gia toso as mou steilei pm

Edit

Distixos den exo allous

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...