JiKL Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Λοιπον παιδες...Ετσι δεν βγαζουμε ακρη..Τωρα δεν ξερω σε ποιους απο τους τελευταιους εχει στειλει ο master και σε ποιους οχι...Οσοι δεν εχουν παρει ας ερθουν Pm να τους στειλω αμεσως...
JiKL Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Λοιπον πηραν οι lirarking blackwar giorkosleshi MaiklKnight Narayan japetus burnin greekboy john_the_tiger spartacus PlaStiK[ kostas111 burnin svise kana pm gia na sou to steilo
iorulezz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Ρε παιδια δημοσιευστε ενα λογαριασμό. Νομίζω ότι μπορούν να μπαίνουν πολλοί με τον ίδιο λογαριασμό. Αν δεν ισχύει αυτό παρακαλώ pm κάποιος!!!!
JiKL Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Pire kai o iorulezz, laantonios.. Oσοι ποσταραν μεχρι εδω απο την τελευταια επισκεψη του συνεργατη MasterX η μου εστειλαν pm πηραν κωδικους.. Ελατε τωρα που μοιραζει... Ακομα 35
MasterX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Σορυ παιδια, υπολόγιζα να έρθω νωρίτερα, αλλά έμπλεξα.... Ευτυχως που μπήκε ο JiKL και δεν περίμενε κανένας.... Εχω καμια 20αρια ακόμα... Λογικα 2 μαζί δεν κατεβαζουν, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα.. Οποιος θέλει ας ποσταρει... edit: ξέρει κανείς γιατί σε κάποια αρχεια βγάζει Waiting και μετραει αντίστροφα πενταλεπτο?
Christav Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Οποιος εχει ενα παραπανω,θα τον ηθελα... Ευχαριστω!
MrTryANalyzer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 @MasterX: Katevase thn teleutaia ekdosi tou rapget v1.11 kai ananeose ta stoixeia tou account sou me nea info ..
stendel1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Αν κάποιος έχει έναν παραπάνω και θέλει να τον μοιράσει σε εμένα θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ..
MasterX Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 themis Christav asmilon alexpeykh themis dhmak done.... 15 more.... Για όσους δεν ξέρουν την διαδικασία με το email...: πας στο RapidShare και πατας στο Forgot Premium-password? στα δεξιά... εκει εισαγεις το email και σου δίνει τα στοιχεία... @MrTryANalyzer το έχω κατεβάσει... "ananeose ta stoixeia tou account sou me nea info" εννοείς να βάλω πάλι το US-PW? και αυτό το έχω κάνει αφού άλλαξα λογαριασμό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.