FILIM0N Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 επειδη τυχαινει να εχω 3 μαιλ πηρα 3 accounts! ελπιζω να μην εχουν τροπο να με παρουν χαμπαρι lol 8) An den exeis 3 diaforetikes sundeseis/PC de blepw pws mporoun na sou xrhsimeusoun. Telos to panhguri, alla apoti fainetai 8a bgaloun suntoma pali. Alla hdh exw katebasei 2GB uliko. P.S. Exw 1 account perisseuma.Opoios xreiazetai apla pm.
nick_gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 δεν κάνεις λάθος όντως κρατάνε log file, ελπίζω να μην το χρησιμοποιήσουνε για διαφημιστικούς λόγους
blueviper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Στο παρθένο email που "πρόσφερα" έσκασε ήδη το πρώτο spam.
BladeRunner Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Εγώ πάντως άνοιξα λογ/σμό για ένα μήνα (Dc++ k σχετικά προγράμματα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω εδώ που είμαι δυστυχώς) κ έχω να πω οτι τα λεφτά του τα έβγαλε με το παραπάνω (2-3gb καθημερινό κατέβασμα περίπου). Μετά το Πασχά σίγουρα πάω για ένα μήνα ακόμη. 3 καφέδες είναι!!! Εχω κανει ακριβως το ιδιο πραγμα και πραγματικα αξιζει τον κοπο. Καθε μηνα δινω 9.90 ευρω(δυο σοκολατες-αν δεν πινεται καφεδες-ειναι) και κατεβαζω καθημερινα σε συνδιασμο με το προγραμματακι που δινουν 4γβ περιπου. Εκει γουσταρω να τα δωσω τα λεφτα μου γιατι αξιζει με τα χιλια.Στο μοναδικο ισως...
FILIM0N Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Εχω κανει ακριβως το ιδιο πραγμα και πραγματικα αξιζει τον κοπο.Καθε μηνα δινω 9.90 ευρω(δυο σοκολατες-αν δεν πινεται καφεδες-ειναι) και κατεβαζω καθημερινα σε συνδιασμο με το προγραμματακι που δινουν 4γβ περιπου. Εκει γουσταρω να τα δωσω τα λεφτα μου γιατι αξιζει με τα χιλια.Στο μοναδικο ισως... To 8ema einai to periorismeno "eidos" arxeiwn pou exei. Ektos apo xxx tainies, den exei megalh poikilia. Ase pou den exei ka8olou ellhnika.
FILIM0N Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Ante paidia pali apo thn arxh. Na doume gia poso http://rapidshare.de/cgi-bin/freeaccount.cgi There are 27949 free premium-accounts left! So hurry up!
ziou_tzitsou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 There are 16431 free premium-accounts left! So hurry up! sxedon 4 accounts/ sec mporoume kai kalutera..
vazelo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Για να καταλαβω... ειναι 24ωρος premium account η για περισσοτερο??
Cromb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 There are 7114 free premium-accounts left! So hurry up!
JiKL Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 προλαβα και εγω και πηρα εναν και το rapidget εχει παρει φωτια... Ακομα δεν εχουν κορεστει οι γραμμες τους παντως!
FILIM0N Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Siga siga teleiwnoun. A kai auth th fora einai gia 24 wres, opote aksizei na anoiksete 3-4 logariasmous kai na afhsete to rapidget na katebazei. Pou na ftasoun ta 4GB tou enos account... There are 4386 free premium-accounts left! So hurry up!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.