Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
επειδη τυχαινει να εχω 3 μαιλ πηρα 3 accounts! ελπιζω να μην εχουν τροπο να με παρουν χαμπαρι lol 8)

An den exeis 3 diaforetikes sundeseis/PC de blepw pws mporoun na sou xrhsimeusoun.

Telos to panhguri, alla apoti fainetai 8a bgaloun suntoma pali. Alla hdh exw katebasei 2GB uliko.

P.S. Exw 1 account perisseuma.Opoios xreiazetai apla pm.

Δημοσ.

δεν κάνεις λάθος όντως κρατάνε log file, ελπίζω να μην το χρησιμοποιήσουνε για διαφημιστικούς λόγους

Δημοσ.
Εγώ πάντως άνοιξα λογ/σμό για ένα μήνα (Dc++ k σχετικά προγράμματα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω εδώ που είμαι δυστυχώς) κ έχω να πω οτι τα λεφτά του τα έβγαλε με το παραπάνω (2-3gb καθημερινό κατέβασμα περίπου). Μετά το Πασχά σίγουρα πάω για ένα μήνα ακόμη. 3 καφέδες είναι!!!

Εχω κανει ακριβως το ιδιο πραγμα και πραγματικα αξιζει τον κοπο.

Καθε μηνα δινω 9.90 ευρω(δυο σοκολατες-αν δεν πινεται καφεδες-ειναι) και κατεβαζω καθημερινα σε συνδιασμο με το προγραμματακι που δινουν 4γβ περιπου.

Εκει γουσταρω να τα δωσω τα λεφτα μου γιατι αξιζει με τα χιλια.Στο μοναδικο ισως...

Δημοσ.
Εχω κανει ακριβως το ιδιο πραγμα και πραγματικα αξιζει τον κοπο.

Καθε μηνα δινω 9.90 ευρω(δυο σοκολατες-αν δεν πινεται καφεδες-ειναι) και κατεβαζω καθημερινα σε συνδιασμο με το προγραμματακι που δινουν 4γβ περιπου.

Εκει γουσταρω να τα δωσω τα λεφτα μου γιατι αξιζει με τα χιλια.Στο μοναδικο ισως...

To 8ema einai to periorismeno "eidos" arxeiwn pou exei.

Ektos apo xxx tainies, den exei megalh poikilia. Ase pou den exei ka8olou ellhnika.

Δημοσ.

προλαβα και εγω και πηρα εναν και το rapidget εχει παρει φωτια...

Ακομα δεν εχουν κορεστει οι γραμμες τους παντως!

Δημοσ.

Siga siga teleiwnoun.

A kai auth th fora einai gia 24 wres, opote aksizei na anoiksete 3-4 logariasmous kai na afhsete to rapidget na katebazei. Pou na ftasoun ta 4GB tou enos account... ;)

There are 4386 free premium-accounts left! So hurry up!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...