Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mάλλον και εγώ έτσι έχασα έναν που μου έδωσαν γιατί δεν άλλαξα κωδικό και το έκανε κάποιος άλλος... Βεβαια αυτό δεν είναι κακό, αφού αν τον αλλάξεις θα στον πάρουνε...

Πάντως το καλύτερο για να μοιράσει κάποιος είναι pm ή να γράφει οτι τον δινει σε αυτόν που θα τον ζητήσει με ποστ πρώτος... Εγω μόλις καβατζώσω κανέναν extra έτσι θα τους μοιράσω...

Pantws emena me epeisan. Phra ena dokimastiko account gia 2 meres k telika ekana mia 3-mhnh syndromh. Einai kalh periptwsh, an exeis dsl. Megalh eykolia.

Και εγώ θα το έκανα γιατί αξίζει τον κόπο.... Αλλά αν υπάρχει τρόπος πληρωμής πιο ασφαλής απο πιστωτική......... υπάρχει??????

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aπλα αν εμπιστευεστε καποιον δωστε του τον κωδικο σας ωστε να εξαντλησετε σιγουρα ολα τα MB...εγω με την 384 μου δεν τα εξαντλω ετσι μετα χαρας θα εδινα τον κωδικο μου σε αλλον να κατευαζει και αυτος...

Δημοσ.

Να'χα κι αλλους, αλλα τελειωσαν. Aυριο παλι :) απο δω και περα αμα βλεπετε login/pass χυμα, μολις μπειτε αλλαξτε pass, γιατι υπαρχουν και Ελληναρες στο forum...

Δημοσ.

Loipon paidia epeidh vlepo oti geinonte apateonies, sta poly grhgora (giati viazomai:P) steilte mou pm osoi epithymite account. exo 5 apo extes.

o 1 exei peripou 1giga oi ypoloipoi apo 6 :D

Viasthte!!!

Δημοσ.

tpt man! aplos na viastei o kosmos giati eimai sth douleia k me dioxnoune! :P

alloi 3 exoun meinei...

Efyga magkes! here are the accounts:

login:883926 pass:2118232

login:885013 pass:4134269

Opoios prolavei ton kyrio eide! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...