Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Opoios DEN exei kai thelei,as mou pei..exo enan..

έχω έναν προχθεσινό και περιμένω να σταματήσει απο στιγμή σε στιγμή...οπότε αν έχεις την ευγενή καλοσύνη..

Δημοσ.
Kserei kaneis pws to kaneis ananewsi??? Enw leei oti prepei na kaneis kapoia arxeia upload gia na mazepseis pontous k meta na tous eksargirwseis se primium points egw anevasa arketa arxeia alla den epiase.. mipws den kanw kati swsta? Gia upload xrisimopoiisa to programa pou dinei to idio to rapidshare.. thelei allo tropo???

Ανεβάζεις ότι αρχεία θες στην Premium-Zone και ανάλογα με τα downloads που σου κάνουν παίρνεις πόντους.

Συγκεκριμένα για να πάρεις ένα πόντο, θα πρέπει αυτός που κατεβάζει το αρχείο σου να είναι free user,

το αρχείο > 1 ΜΒ και να έχει δώσει λιγότερο από 5 πόντους την τελευταία ώρα.

Όταν συμπληρώσεις 10.000 μπορείς είτε να επεκτείνεις το account σου για ακόμα ένα μήνα είτε να δημιουργήσεις ένα καινούριο.

Εγώ μία φόρα αγόρασα 3μηνη συνδρομή και δε θα ξαναχρειαστεί αφού την επεκτείνω συνέχεια με τους πόντους. (συνολικά 70.000 - 7μήνες)

Δημοσ.
Login: 909687

Password: 4120235

Login: 897894

Password: 485676

opoios prolavei.

Πολύ ευγενική η προσφορά σου φίλε, αλλά νομίζω τσάμπα. Γιατί όταν δίνονται public τα στοιχεία και μπουν 3-4 διαφορετικοί, ακυρώνεται το account. Το καλύτερο πιστεύω είναι αυτό που κάνουν πολλοί, με το "όποιος προλάβει" αλλά μέσω pm.

Δημοσ.
Πολύ ευγενική η προσφορά σου φίλε, αλλά νομίζω τσάμπα. Γιατί όταν δίνονται public τα στοιχεία και μπουν 3-4 διαφορετικοί, ακυρώνεται το account. Το καλύτερο πιστεύω είναι αυτό που κάνουν πολλοί, με το "όποιος προλάβει" αλλά μέσω pm.

Εισαι σιγουρος οτι συμβαινει αυτο?Η απλα καποιος απο τους πρωτους αλλαζει τον κωδικο και ετσι δεν μπορουνε να μπουν οι υπολοιποι?

Δημοσ.
pm??? σε μένα...

Έτοιμος. ;)

Εισαι σιγουρος οτι συμβαινει αυτο?Η απλα καποιος απο τους πρωτους αλλαζει τον κωδικο και ετσι δεν μπορουνε να μπουν οι υπολοιποι?

Μάλλον κάποιος αλλάζει τον κωδικό. Όλοι μάγκες είμαστε... :-?

Και εγώ έχασα έναν λογαριασμό που κάποιος δημοσιευσε εδώ, επειδή δεν άλλαξα τον κωδικό. Καλύτερα με pm λοιπόν, αφού το βλέπετε έτσι. :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...