Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρέπει να κάνω κάτι (να αλλαξω password, ας πούμε...) για να διατηρήσω τον λογαριασμό;

Αυτόν που πήρα μόλις πριν από λίγο τον χρησιμοποίησα για 2 αρχεία και τώρα μου γράφει Account found, but password is incorrect.. :?

EDIT: Πρόλαβα δική μου εγγραφή. :D

Δημοσ.

να ρωτήσω όμως? Τι να τους κάνεις τους 5? Ούτως ή άλλως για 2 μέρες απο την ώρα που κάνεις την αίτηση δεν είναι? Και 35 να έχεις, μόνο απο τον ένα μπορείς να κατεβάζεις. Κάνω λάθος??

Δημοσ.

Και εγώ τσίμπησα μερικούς. :D

Στείλτε πμ όποιος δεν προλάβει, να του δώσω. ;)

Τέλος. Oι λογαριασμοί δώθηκαν στους

- iorulezz

- Cromb

- JiKL

- Miltos_01

Δημοσ.

Γμτο δε προλαβα... :-(

Όποιος εχει ευχαρίστηση ας μου στείλει ενα..

Ευχαριστώ

edit: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..... για την αμεση απόκριση

Δημοσ.
Apo tin energopoihsh tous nomizo einai gia 2 meres..

Opos kai na'xei ginete panzourlismos kathe fora pou vgainoun :mrgreen: :mrgreen:

Τι εννοείς απο την ενεργοποίηση? Απο την πρώτη φορά που θα κάνεις log-in?? Δε μου φαίνεται και πολύ λογικό, πιο λογικό μου φαίνεται να είναι απο την ώρα που δίνεις το e-mail και σου έρχεται το password. Θα το δοκιμάσω πάντως, γιατί έχω ένα 2ήμερο που λήγει αύριο, και πήρα σήμερα κι ένα άλλο..

Δημοσ.

Kserei kaneis pws to kaneis ananewsi??? Enw leei oti prepei na kaneis kapoia arxeia upload gia na mazepseis pontous k meta na tous eksargirwseis se primium points egw anevasa arketa arxeia alla den epiase.. mipws den kanw kati swsta? Gia upload xrisimopoiisa to programa pou dinei to idio to rapidshare.. thelei allo tropo???

Δημοσ.
Τι εννοείς απο την ενεργοποίηση? Απο την πρώτη φορά που θα κάνεις log-in?? Δε μου φαίνεται και πολύ λογικό, πιο λογικό μου φαίνεται να είναι απο την ώρα που δίνεις το e-mail και σου έρχεται το password. Θα το δοκιμάσω πάντως, γιατί έχω ένα 2ήμερο που λήγει αύριο, και πήρα σήμερα κι ένα άλλο..

Ego molis patisa to kodiko kai to username mou eipe oti o logariasmos energopoiithike kai isxuei gia 2 meres :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...