Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τώρα το πρωί είδα ότι έχει βγεί ένα προγραμματάκι που υπόσχεται premium accounts 2 ημερών... Ο ίδιος δεν το έχω δοκιμάσει. Αν επιτρέπεται θα βάλω link το μεσημέρι

Δημοσ.
Εχω να κάνω μια πρόταση... Για να μη μπλέκουμε με posts που ζητάνε accounts (false alert :-) ) στο thread αυτό να ποστάρουμε μόνο όταν δίνει όντως accounts. Και ας φτιάξουμε άλλο ένα thread με "διακίνηση" των accounts... Με την έγκριση κάποιου moderator πάντα!

το καλυτερο ειναι καπως να μαζεψουμε μια βαση με μαιλς και οποιος δει την προσφορα να αρχισει να βαζει τα μαιλς των ινσομνιακς το θεμα ειναι οτι αμα τα βαζουμε ετσι χυμα θα μας πλακωσουν σε σπαμ γιαυτο καλο θα ηταν να φτιαξουμε ενα μαιλ μονο για αυτην την δουλεια!

Δημοσ.
Μπορειται να κατεβασετε με τα rapget και usdownloader ??

Μιλαω γενικα οχι με premium account..Εγω οχι!

έχουν αλλάξει το scriptaki τους και είναι πλέον αδύνατο. Έκανα χρήση του usdownloader με free φυσικά. Έχει περίπου από την Παρασκευή που συνέβει αυτό.

Δημοσ.

Εχεις δικιο σε αυτο που λες...Αλλα τα rapget και usdownloader δεν ειναι ακριβως download accelerators αλλα προγραμματα που βαζεις λινκ απο rapidshare και αυτα τα κατεβαζουν ανα τακτα χρονικα διαστηματα χωρις ναπρεπει να εισαι εσυ πανω απο το pc(οι χρονικοι και περιορισμοι ογκου δεν παρακαμπτονται)

EDIT: thanks laantonios και εγω κατι τετοιο υποψιαζομουνα...Αντε μεχρι να βρουν την λυση παλι :D

Δημοσ.
@xpapias:

Pou to eides?

Το πέτυχα κάπου... :-) Το θέμα είναι ότι:

α)ίσως αντιβαίνει τους κανόνες του forum (δίνει free accounts...)

β)δεν το έχω δοκιμάσει (βλ παρακάτω)

γ)πρέπει να το δει κάποιος άλλος μήπως και παίζει τίποτα ad-ware, dialer κλπ κλπ

Δημοσ.
Τώρα το πρωί είδα ότι έχει βγεί ένα προγραμματάκι που υπόσχεται premium accounts 2 ημερών... Ο ίδιος δεν το έχω δοκιμάσει. Αν επιτρέπεται θα βάλω link το μεσημέρι

Μεσημέριασε για τα καλά... pls pm me :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...