MrTryANalyzer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Dokimase me to flashget, apo oti eida douleuei..
xpapias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Τώρα το πρωί είδα ότι έχει βγεί ένα προγραμματάκι που υπόσχεται premium accounts 2 ημερών... Ο ίδιος δεν το έχω δοκιμάσει. Αν επιτρέπεται θα βάλω link το μεσημέρι
aGka8l Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Εχω να κάνω μια πρόταση... Για να μη μπλέκουμε με posts που ζητάνε accounts (false alert ) στο thread αυτό να ποστάρουμε μόνο όταν δίνει όντως accounts. Και ας φτιάξουμε άλλο ένα thread με "διακίνηση" των accounts... Με την έγκριση κάποιου moderator πάντα! το καλυτερο ειναι καπως να μαζεψουμε μια βαση με μαιλς και οποιος δει την προσφορα να αρχισει να βαζει τα μαιλς των ινσομνιακς το θεμα ειναι οτι αμα τα βαζουμε ετσι χυμα θα μας πλακωσουν σε σπαμ γιαυτο καλο θα ηταν να φτιαξουμε ενα μαιλ μονο για αυτην την δουλεια!
JiKL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μπορειται να κατεβασετε με τα rapget και usdownloader ?? Μιλαω γενικα οχι με premium account..Εγω οχι!
alexpeykh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Αν δεν εχεις premium account δε σε αφηνει να χρησιμοποιησεις download accelerator οποιος και αν ειναι
laantonios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Μπορειται να κατεβασετε με τα rapget και usdownloader ??Μιλαω γενικα οχι με premium account..Εγω οχι! έχουν αλλάξει το scriptaki τους και είναι πλέον αδύνατο. Έκανα χρήση του usdownloader με free φυσικά. Έχει περίπου από την Παρασκευή που συνέβει αυτό.
JiKL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Εχεις δικιο σε αυτο που λες...Αλλα τα rapget και usdownloader δεν ειναι ακριβως download accelerators αλλα προγραμματα που βαζεις λινκ απο rapidshare και αυτα τα κατεβαζουν ανα τακτα χρονικα διαστηματα χωρις ναπρεπει να εισαι εσυ πανω απο το pc(οι χρονικοι και περιορισμοι ογκου δεν παρακαμπτονται) EDIT: thanks laantonios και εγω κατι τετοιο υποψιαζομουνα...Αντε μεχρι να βρουν την λυση παλι
xpapias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 @xpapias:Pou to eides? Το πέτυχα κάπου... Το θέμα είναι ότι: α)ίσως αντιβαίνει τους κανόνες του forum (δίνει free accounts...) β)δεν το έχω δοκιμάσει (βλ παρακάτω) γ)πρέπει να το δει κάποιος άλλος μήπως και παίζει τίποτα ad-ware, dialer κλπ κλπ
laantonios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Αν και νομίζω πως δεν τους αντιβαίνει...freeware δεν είναι? κάνε pm..
nontasg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δε μας κάνεις πάσα το προγραμματάκι για τα free accounts???Άν μπορείς με pm....Λέω ΑΝ γίνεται... :mrgreen:
laantonios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Τώρα το πρωί είδα ότι έχει βγεί ένα προγραμματάκι που υπόσχεται premium accounts 2 ημερών... Ο ίδιος δεν το έχω δοκιμάσει. Αν επιτρέπεται θα βάλω link το μεσημέρι Μεσημέριασε για τα καλά... pls pm me
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.