Dark-Shadow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Pou na vroume re pedia proxy list tora ola eine piasmena sto xlro!!!
advantix Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δυστηχώς έχουν σταματήσει εδώ και καιρό οι free αccount
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Αν ένα account αντιστοιχεί σε 3 IP μπορεί να υπάρξει μπλοκάρισμα του λογαριασμού? Θέλω με άλλους 2 να μοιραστούμε ένα account και έχω αυτή την απορία.
comfuzio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Αν ένα account αντιστοιχεί σε 3 IP μπορεί να υπάρξει μπλοκάρισμα του λογαριασμού?Θέλω με άλλους 2 να μοιραστούμε ένα account και έχω αυτή την απορία. Ego etsi to exo me alla 2 paidia gia 3 mhnes tora kai ola ok...
antreaslam Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 κ εγω,το μοιραζομαι με ενα φιλο μου,κ κανενα προβλημα δεν εχουμε...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Θαυμάσια,πάω να προμηθευτώ έναν 250άρη:grin:
lewnidas_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Φαντάζομαι οτι δεν μιλάτε για !!! ταυτόχρονο !!! downloading απο rapidshare με χρήση ενός λογαριασμού,έτσι; Γιατί έχω και εγώ απο έναν φίλο τα στοιχεία ενός Premium Account που έχει κάνει και έχω αρχίσει ήδη να αναρωτιέμαι για το IQ μου... :D
lewnidas_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Προφανώς για ταυτόχρονο μιλάμε.... Δηλαδή φίλε μου είσαι εσύ με την ip xxx.xxx.xxx.xxx και ταυτόχρονα ο φίλος σου με την ip yyy.yyy.yyy.yyy και κατεβάζετε 2 διαφορετικά αρχεία ταυτόχρονα πάλι, απο rapidshare και Premium Account: Username: test1 και Password: 123456 και οι δύο σας; Και με όλα τα + που προσφέρει το Premium Account στο rapidshare όπως Download Manager και Resume; Και για να σε προλάβω και να μην νομίζεις οτι απλώς μου αρέσει να γίνομαι κουραστικός αυτή την στιγμή δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να το δοκιμάσω γι'αυτό και ρωτάω λεπτομέρειες και επίσης αυτό ίσως βοηθήσει και άλλους που δεν το φαντάζονται ( πιστεύω πως όλοι μας έχουμε έναν γνωστό/φίλο με Premium Account στο rapidshare) Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!!!
comfuzio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Pantos ego me ta alla 2 paidia tautoxrona katebazoume eite to idio arxeio eite diaforetiko eite kanei o enas upload kati kai to pernei o allos kai den exoume problem. Episis kai se 3 pc tis douleias(me idia external ip) katebazoume arxeia opote me 4 diaforetikes ip kai 4 diaforetikous providers kai ola ok!
asmilon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Ο μονος περιορισμος που εχει το Rapidshare στα Premium Account ειναι 3GB download ανα μερα, τα οποια αν δε κατεβασετε προστιθενται στις επομενες μερες, αν δε τα φτασετε ;-)
comfuzio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 3gb/mera gia mas einai liga pantos giati ego exo 2mbps kai ta alla 2 paidia exoun apo 1mbps kai feugoun ta 3gb se 5 ores!
crach13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 3gb/mera gia mas einai liga pantos giati ego exo 2mbps kai ta alla 2 paidia exoun apo 1mbps kai feugoun ta 3gb se 5 ores! polla den einai 3G se 5 wres??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.