kostelo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Το rapidshare νομίζω πως άρχισε τα κουλά του. Προσπάθησα να κατεβάσω ένα αρχείο 45 ΜΒ και την πρώτη φορά στο 45% σταμάτησε και κατέβηκε το αρχείο ελλειπές χωρίς να μπορώ να το ανοίξω' date=' την δεύτερη φορά στο 72% σταμάτησε και την τρίτη ευτυχώς κατέβηκε ολόκληρο.Τι κόλπα είναι αυτά ?[/quote'] Μου το χει κανει κι εμενα αυτο τελευταια δηλ να κατεβαζω καποιο αρχειο (100mb) και να μου λεει ο firefox η ληψη ολοκληρωθηκε εχοντας κατεβασει μονο 15mb. Και νομιζα οτι φταιει η συνδεση μου αλλα οπως φαινεται κανει κολπα το rapidshare και κοβει τις συνδεσεις.
comfuzio Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Ego pantos ebala me alla 2 paidia apo 26euro kai exoume premium gia 1 xrono kai kanena problima... ola pane roloi
PETROS13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 παιδιά έχει αρχίσει τα κολπάκια το rapidshare είτε έχεις premium΄είτε free account.το λέω αυτό επειδή το έχω δει και με τα δύο.πότε πότε κόβεται η σύσδεση από τους server και σου λέει ότι το αρχείο κατέβηκε ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει κατέβει..ομολογώ πάντως οτί άρχισα τον Μάϊο να χρησιμοποποιώ rapidshare και αυτό από σπόντα.από τότε έχω βρει τα πάντα !!!ότι κυκλοφορεί και ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει!!!
DjChrisT Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Ego pantos ebala me alla 2 paidia apo 26euro kai exoume premium gia 1 xrono kai kanena problima... ola pane roloi Mε αλλους μαζι ειναι καλα..... Αλλα εχετε να κατεβασετε 3Gb την ημερα! Traffic limit και παλι!!! Γι'αυτο κοιταχτε να συγχρονιζεστε! Sole exception: Max. 3000 MB of downloads per day, but 15000 MB burst-downloads! This means, we will always add 3000 MB to your traffic-account per day (max. 15000 MB). If you empty your bucket every day, you can download 3000 MB per day. If you don't download today, you can download 6000 MB tomorrow and so on.
advantix Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 @kostelo και @PETROS13 ακριβώς αυτό και εγώ εννοούσα και μάλιστα μου το έκανε και χτες το βράδυ πολλές φορές. Κάνει σαν να έχει κατεβάσει το αρχείο, αλλά στην πραγματικότητα έχει σταματήσει και δεν το έχει κατεβάσει ολόκληρο. Είναι σπαστικό να ξαναρχίζεις και πάλι απο την αρχή κάτι που είχε φτάσει μέχρι την μέση. Και αν ήταν κανα πρόγραμμα σαν το GetRightή κάτι άλλο που σταματάς και συνεχίζεις άλλη μέρα το DL από εκεί που το άφησες κάτι γινόταν.
d-miss@ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 thn epatha k ego paidia mia fora k prospathis na katebaso to idio arxeio twn 100mb 10 fores..mia mou ekane afto pou lete dhl mou katebase ena meros k elege oti oloklhrothike kai tis alles molis eftanes sto 50% arxhise na trelenetai h syndesh to shma ginotane adynato.telika to afhsa k ekei pou kaninika ta 100mb ta katebazo se 15 lepta, afto to katebasa ama thimamai kala se 40 lepta..hehe den bariesai 8)
scarface Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 δεν χρησιμοποιεί κανεις σας το The Grabber σε συνδυασμό με proxy? Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό το πρόγραμμα... ούτε να περιμένω ώρες γιατί έχω κατεβάσει το όριο τον MB τους και παράλληλα downloads μαζί :
Red Armada Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Ρε σεις ισχύει ή τα παιξε το rapidcheck?Μου βγάζει ότι υπάρχουν free accounts στο rapidshare.de, πατάω να με πάει και ανοίγει το rapidshare.de βγάζοντας ένα παράθυρο Data invalid...
JiKL Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Μαλλον αλλαξαν τον τροπο με τον οποιον εδιναν accounts...ετσι το rapidcheck βλεπει οτι εχει λογαριασμους.. Σχετικα με Το grabber, φαινεται να δουλευει καλα αρκει να εχεις καλους proxies...Και εγω δεν εχω καταφερει να βρω(με πολυ λιγο ψαξιμο ομως)
advantix Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ρε σεις ισχύει ή τα παιξε το rapidcheck?Μου βγάζει ότι υπάρχουν free accounts στο rapidshare.de, πατάω να με πάει και ανοίγει το rapidshare.de βγάζοντας ένα παράθυρο Data invalid... Αν πας στην σελίδα http://rapidshare.de/cgi-bin/freeaccount.cgi σου βγάζει την αιτία. Wrong server! Άρα σταματήσανε ποια οι Free Account.
Dark-Shadow Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ne malon stamatisan!!! As eine kala kai oi germanoi pou mas edosa na dokimasoume tin ipiresia autin!!! Oso gia auto pou les scarface@ δεν χρησιμοποιεί κανεις σας το The Grabber σε συνδυασμό με proxy? Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό το πρόγραμμα... ούτε να περιμένω ώρες γιατί έχω κατεβάσει το όριο τον MB τους και παράλληλα downloads μαζί : To exo dokimasei alla oxi me proxys giati osa proxys exo vrei ta exoun parei oi alites an mporeis voithise me ligo stelnontas mou ena pm!!!
vagos789 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Παιδια εχω ενα account για κατι λιγοτερο απο 2 μερες, Πιστος στην παραδοση, θα το δωρίσω σε οποιον μου στειλει πρωτος π.μ. TO ACCOUNT ΔΩΘΗΚΕ ΗΔΗ!
shodan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 το rapget είναι ότι πρέπει.. το ενεργοποιείς κ ησυχάζεις.. χαλαρα. γιατί να πληρώνουμε.. αν μάλιστα βρεις κ μια λίστα με proxies τότε είσαι γάτος με πέταλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.