Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενταξει δεν ειναι τοσο τραγικο,ειδικα για μια υπηρεσια που δεν πληρωνεις.

Με p2p δεν νομιζω οτι εχω πιασει ποτε πανω απο 15 k/sec,και αυτο οχι σταθερα.

Δημοσ.
Τι απατεώνες.

Limited download-traffic

Speed-brake starting at 50 MB

Πεστα ρε φιλε. Σου λεει αφου εχουν βρει πολλοι το κολπο με το connect-disconnect και αλλαζουν ip και κατεβαζουν οσο θελουν, τουλαχιστον ας κατεβαζουν με τη μιση ταχυτητα. Αλλα το κορυφαιο θα ηταν τα κομματια που κατεβαζω (παρεμπιπτοντως απο ενα παιχνιδι ειναι για pc) να ηταν 50mb το καθενα αντι για 100 οποτε και παλι να μη με πιανει ο κοφτης.:lol::lol::lol:

Δημοσ.

ma giati na katevazeis re apo rapidshare efoswn den katevazeis me http taxitites?? Den iparxei arxeio pou na iparxei sto rapidshare kai na min to vreis se torrent/P2P..Ama einai loipon na sernontai ta katevazoume kai apo limewire&uTorrent!! (emena to uTorrent mou katevazei stin 384 me 30kbps)..Gt loipon na xrisimopoioume to rapidshare??

PLANT STO RAPIDSHARE!! :D

Δημοσ.

Το προβλημα μου ειναι σε μερικα torrent που θελω οπως κατι καινουρια παιχνιδια οι ταχυτητες ειναι ακομα χειροτερες αφου οσο κι αν εψαξα στα private δε τα βρηκα. Το οτι ειναι 10-15 seeders με 500 leechers νομιζω τα λεει ολα. Οποτε συμβιβαζομαι με το 30αρι του rapid παρα με το 10αρι (και πολυ λεω ισως μερικες φορες) του torrent.

Δημοσ.

Ναι τα torrent ειναι δωρεάν όμως...Το rapidshare όχι...

Άσε που πιάνω μια χαρά ταχύτητες εγώ στα torrent...

Me 512 σύνδεση το χειρότερο για ένα αρχείο όπου έχει κάποιους seeders kai leechers είναι 30.Το καλύτερο το μέγιστο της σύνδεσης 50-55.

Άρα torrent καλύτερα από τα 30άρια του rapid

Δημοσ.

Tωρα που βλεπω το βγαλανε τον περιορισμο με τα 50ΜΒ επισης απο οσο παρατηρω ανεβηκε το upload file limit στα 300ΜΒ

Δημοσ.

Υπαρχει ανταγωνισμός και με αυτα που κανει θα το φαει το κεφαλι της. Βαζει παρα πολλους περιορισμους που αλλού δεν υπάρχουν και θα χασει τα διαφημιστικά εσοδα από την επίσκεψη στην σελίδα. Τα premium μελη εξάλλου δεν τα βλεπουν γιατί χρησιμοποιούν το rapidget.

Δημοσ.

Οντως κοιταω και γω τωρα που κατεβαζω και δεν εχει πλεον κοφτη στις ταχυτητες μετα τα 50mb επειδη ισως καταλαβαν και μονοι τους οτι ηταν μλκια αυτο και εξαναγκασμος να αγορασεις premium. Δε κονομανε αρκετα απ τα τσοντο-banner που εχουν βαλει με pretty girls in athens? :evil::rolleyes:

Δημοσ.

Το rapidshare νομίζω πως άρχισε τα κουλά του. Προσπάθησα να κατεβάσω ένα αρχείο 45 ΜΒ και την πρώτη φορά στο 45% σταμάτησε και κατέβηκε το αρχείο ελλειπές χωρίς να μπορώ να το ανοίξω, την δεύτερη φορά στο 72% σταμάτησε και την τρίτη ευτυχώς κατέβηκε ολόκληρο.

Τι κόλπα είναι αυτά ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...