Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sta premium accounts exei orio 3 giga tin imera kai an den ta xrisimopoieiseis sou dinei mexri 15 giga athristika. Etsi kapoios me grigori sindesi den mporei na katevazei 24/7 sinexos. Etsi epitigxanontai oi ypsiles taxitites sto download. Gia mia 384 sundesi ta 3 giga tin imera einai idanika. An eixa omos pio grigori sindesi (px 8 mbit) den tha plirona me tipota gia 3 giga tin imera.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μα απο που κατεβαζετε ολοι τοσα πολλα?εγω με μια 384 και σχεδον ποτε δεν εφτασα το οριο αυτο!τους εκανα δωρο και κατι κλεινοντας το λογαριασμο

Δημοσ.

einai kati pou gia enan agnosto pros emena logo exei anaptix8ei para polli kai den a3izei..para polloi to xrisimopoioun kai exoume ftasei oloi se ena simeio na mas einai psilo anagkaio..Ktlves twra ti ennow?

χεχε, δεν θέλω να είμαι κακός προς τους άλλους, αλλά μάλλον όλοι το κατάλαβαν και σώπασαν :)

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι πολλοί (ανάμεσα τους κι εγώ) προτιμούν rapidshare ή άλλους fileservers, για να μην τους απασχολούν θέματα όπως seeders, leechers, ratio, ορέξεις του κάθε τυχαίου που μπορεί να βγει όταν εσύ είσαι στο 99% και να μην ξαναμπεί ΠΟΤΕ. Πέραν αυτού, έχει και πολύ καλές ταχύτητες, τις περισσότερες φορές καλύτερες απο αυτές των υπολοίπων p2p..

Δημοσ.

Συμφωνώ sadako αλλά για σκέψου το εξής...πάντα ονειρευόμασταν ένα ίντερνετ που να ναι δωρεάν,να χουμε τη συνδρομούλα μας και να κάνουμε ότι γουστάρουμε!Εάν όλοι καταφύγουν στο rapidshare οι εταιρε΄λιες θα το εκμεταλλευτούν και οι σελίδες που μείνανε δωρεάν για ανταγωνισμό και μόνο θα βάλουν και αυτές ένα ποσό και θα έχει αποτέλεσμα το ιντερνετ να γίνει πληρωμένο και για να κατεβάσεις...

Για σκεφτείτε το λίγο...

Δε με πειράζουν τα 10 ευρώ του rapidshare,με πειράζει ότι πιθανώς όλοι θα πάνε να εκμεταλλευτούν τη κατάσταση και θα έχουμε να κάνουμε μετά από λίγο καιρό με ένα πληρωμένο ίντερνετ κάτι το οποίο για το καλό μας το απεύχομαι...

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ αδερφέ. Απλά έχει κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με κάποια άλλα p2p, εκτός απο αυτά που ανέφερα πριν και ένα σημαντικό, ότι δεν μπλοκάρεται απο ISPs, πανεπιστήμια κλπ όπως τα περισσότερα άλλα p2p. Με το σκεπτικό σου (και το "φόβο" σου) δε μπορώ να διαφωνήσω, αλλά θεωρώ πολύ δύσκολο να συμβεί, γιατί ένα φόρουμ να γίνει private, θα ανοίξουν άλλα 3 που θα δίνουν τα ίδια links δωρεάν.. Εξάλλου η όλη ιδέα του φόρουμ έχει μια άμεση σχέση με την έννοια δωρεάν..

Εκτός απο αυτό πάντως, υπάρχουν εφαρμογές που παρακάμπτουν περιορισμούς αυτών των sites, τόσο για το megaupload με την έννοια του grabber που δίνει direct link, όσο και με το rapidshare grabber που με τη χρήση proxies μπορείς να κατεβάσεις και πολλά αρχεία ταυτόχρονα..

Εγώ χρησιμοποιώ και τα 2 αυτά προγράμματα, τα έχω και μαζί σε ένα .rar.. Αλλά υποθέτω ότι δε μπορώ να δώσω rapidshare link εδώ..

Δημοσ.

>http://rapidshare.de/files/28175563/Megaupload_grabber___Rapidshare_grabber_1.4.4b.rar

Ελπίζω να μην πειράζει, αφού δεν πρόκειται για παράνομο λογισμικό απο τη φύση του. Απο τη χρήση μόνο που κάνεις μπορεί να γίνει παράνομο. Αν πειράζει πάντως, ας το σβήσει κάποιος mod..

Δημοσ.
Εγώ χρησιμοποιώ και τα 2 αυτά προγράμματα, τα έχω και μαζί σε ένα .rar.. Αλλά υποθέτω ότι δε μπορώ να δώσω rapidshare link εδώ..

psss...se 50 lepta alla3es gnomi!! :D

re paidia egw mpainw kanonika sto rapidshare paw na katevasw file perimenw osi ora mou leei grafw ayto pou deixnei stin eikona kai meta katevazw ena arxeio kapoiwn...byte,to opoio den einai egkyro!!Mipws ftaiei o DAP???

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο τοπικ, μπηκα σημερα να κατεβασω καποια αρχεια σε κομματια απο το rapidshare και λεει το εξης οταν κατεβαζεις με free.

>Free-users will have a speed-brake as soon as the download passes 50 MB.

Αυτο τι ειναι τωρα? Νεο κολπο για να μας αναγκασει να παρουμε premium? Τωρα ξεκινησα να κατεβαζω ενα αρχειο 100mb και δεν εχω φτασει ακομα στα 50mb να δω τι θα γινει αλλα ρωταω αν το χει δει κανας αλλος.

Δημοσ.

Τελικα μου την εριξε και μενα. Απο 40-41 που κατεβαζα τωρα με εριξε στο 30 περιπου. Συν του οτι κατεβαζει για 20-25 δευτερολεπτα και μετα για 5-10 δευτερα δε κατεβαζει καθολου. Αντε στο διαολο λοιπον και το rapidshare .:evil::evil::evil::evil: icon8.gif.

ΓΤΠ εγινε εντελως ομως. icon13.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...