alexiron Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 nai re paidia iparxei kana kolpo gia hol.giati oute se mena pianei.katharizo to koulourakia ksanakano dial stin hol mou dinei ali ip alla sto rapidshare to idio.dokimasa kai epanakinisi.kana kolpaki
pern112 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Εγώ πάντως έχω αρχίσει να μαζεύω premium points' date=' και ομολογώ ότι πάει μάλλον καλύτερα απο ότι περίμενα. Αν το είχα σκεφτεί πιο νωρίς και είχα περισσότερες μέρες, σίγουρα θα προλάβαινα να μαζέψω τους 10.000 πόντους που χρειάζομαι για τον ένα μήνα δωρεάν. Αν συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμούς πάντως, θα τα καταφέρω και τώρα.. Δεν ξέρω αν έχει λογική αυτό που θα πω, αλλά μήπως χωρίς "registered" account υπάρχει και περισσότερη ανωνυμία? Με τη λογική ότι αν πληρώσεις με κάρτα, θα έχουν ευκολότερη πρόσβαση στα στοιχεία σου, έστω και εμμέσως..[/quote'] δεν νομιζω οτι τρεχει και τιποτα, λες να σε δωσουν σε καμια εταιρεια?παντως ειναι πολυ σωστοι επαγγελματιες, μολις μου τελειωσε η συνδρομη ουτε αυτοματη ανανεωση ουτε να τρεξιματα για να κλεισει ο λογαριασμος οχι οπως αλλες εταιρειες που πρεπει να απειλεις για να σου κλεισουν το λογαριασμο
pitpapk4 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά επειδή έχω χάσει επεισόδια και επειδη εψαξα σε προηγουμενα posts αλλά δεν το βρήκα μπορει να μου πει καποιος πως αλλάζεις την ip σου για να κατεβάζεις ύστερα αβέρτα στο rapidshare(με τι πρόγραμμα)???πλζ...
adi32 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 sth forthnet arkei na kleiseis th syndesh kai na ksnampeis stoys allous den kserw
vagos789 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Νομιζω μπορει να κλειδωθει πια το θεμα,ωστε οποιος εχει απορια για το rapidshare να ανοιγει καινουριο θεμα και να μην τρεχουμε σαν τους τρελους
GiorgosH Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δεν νομίζω πως πρέπει να κλειδωθεί αφού το θρεντ δεν είναι για απορίες αλλά για να ενημερώνουμε ότι 'άνοιξαν' οι προσφορες του rapidshare.de.. Διορθώστε με αν κάνω λάθος
ppetr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Ας κλειδωθεί, και όταν ξαναδώσουν κάνουμε μέρος Β. Έτσι και αλλιώς έχει γίνει πολύ μεγάλο.
adi32 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=151604 eixa kanei ayto alla mono 1 fora xrhsimeyse
sakismanu Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 hi paidia epeidh pote dn exei free accounts , exo brei ena tropo na katevazo apo to rapidshare unlimited xoris account.auto ginetai me tin allagi tou ip.omos opos kai ego kai alla paidia exoume hol kai apo oti me enimerosane mou eipan oti mono opote tous kavlosei allazei to ip tha ithela na mou peite an ginetai na allakso me tin kolo hol to ip gia na sotho epitelous!!!euxaristo poli gia tin katanohsh
blu-ray Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Να ρωτήσω ρε παιδιά οταν βγαίνουν free accounts πως τα παίρνετε φτιάχνετε καινούρια e-mail γιατί μονο έτσι μπορείς να πάρεις νέο account...
mikelamar Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Και πως ρε παιδια κατεβαζω κατι απο rapidshare εφοσον εχω λογαριασμο?
PETROS13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Να ρωτήσω ρε παιδιά οταν βγαίνουν free accounts πως τα παίρνετε φτιάχνετε καινούρια e-mail γιατί μονο έτσι μπορείς να πάρεις νέο account... αυτό έχει απαντηθεί κάποιεσ σελίδες πριν... trashmail.net το site όπου φτιάχνεις ένα εικονικό e-mail διάρκειας από μία βδομάδα ώς 6 μήνες (εσύ αποφασίζεις) και το βάζεις να σε ενημερώνει στο δικό σου mail.
vageco Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Και πως ρε παιδια κατεβαζω κατι απο rapidshare εφοσον εχω λογαριασμο? απλά κάνεις log in με user name και password και σου βάζει ένα cookie....από εκεί και πέρα δεν όλα γίνονται αυτόματα....δεν περιμένεις ...όλα τα links ανοίγουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.