Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
re egw eixa parei enan kodiko alla eli3e!!!!!gt???sorry alla dn mporw na diavasw 150selides gia na ma8w gt!! :-P opote plz peite mou!!! TY

Όταν το Rapidshare δίνει δωρεάν προνομιακούς λογαριασμούς, δεν σου δίνει και το ελεύθερο να τους χρησιμοποιήσεις όποτε εσύ θες. Απ'την στιγμή που αποκτάς έναν τέτοιον λογαριασμό τον ενεργοποιείς αμέσως και τον έχεις στην διάθεση σου για τον χρόνο που αναγράφεται (τελευταία 2 μέρες κι όχι 12 ώρες που ήταν παλιότερα). Μετά το πέρας των 2 ημερών απ'την στιγμή που σου έστειλαν e-mail με τον κωδικό, αυτός λήγει. :)

Δημοσ.
ego pantos kano restart ' date=' kleino kai to router bgazo kai to reuma kai to kalodio tou aDsl , kai parola auta i ip den allazei!

exo HOL den ksero an paizei rolo![/quote']

periergo!!! emena me Forthnet PANTA ALAzei me aplo kleisimo tou router on-off

kai xoris restart !!! dokimase na allaxis password

eno an exis kodiko to "1976" kanto "11976" sose bges...traba selida

de tha ferei tipota,ksanabes afairese ton asso........pisteyo isos allaxei etsi

Δημοσ.

2 μέρες να μην πάτε για καφέ, μαζεύετε 9.90€. Και κατεβάστε όσο θέλετε :P

Προσωπικά δεν έχω premium account, αλλά μόλις γυρίσω από τις διακοπές, θα κάνω ένα :)

Δημοσ.

kai emena me tin forthnet mou alaze sinexos ip kai den mporousa na katebasv apo DC++:). alla i hol den dinei nea ip einai san na kanei reservation mia siggekrimeni ip se ena siggekrimeno account kai tin allazei mono otan eisai poli xrono disconnected (1h +)

Δημοσ.

με το crypto της forthnet pantws den yparxei kanena provlima

gia osoys exoun hol pws mporei na ginei allagh ip?

asxeto alla me to megisto poy mporeis na katevaseis apo rapid einai ta 50kn/sec?

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω αρχίσει να μαζεύω premium points, και ομολογώ ότι πάει μάλλον καλύτερα απο ότι περίμενα. Αν το είχα σκεφτεί πιο νωρίς και είχα περισσότερες μέρες, σίγουρα θα προλάβαινα να μαζέψω τους 10.000 πόντους που χρειάζομαι για τον ένα μήνα δωρεάν. Αν συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμούς πάντως, θα τα καταφέρω και τώρα..

Δεν ξέρω αν έχει λογική αυτό που θα πω, αλλά μήπως χωρίς "registered" account υπάρχει και περισσότερη ανωνυμία? Με τη λογική ότι αν πληρώσεις με κάρτα, θα έχουν ευκολότερη πρόσβαση στα στοιχεία σου, έστω και εμμέσως..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...