louben Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 symfono me τουσ προλαλησαντες.Δεν τρεχει τιποτα.ΒΑζεις ενα ποσο και ολα οκ.Φυσικα δεν παιζει υπεραναληψη και τετοια οποτε ολα καλα.
africa_twin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Πριν δυο μέρες έστειλα μέσω τράπεζας Πειραιώς (Winbank) έμβασμα σε τράπεζα που μου υπόδειξε το Rapidshare στην Γερμανία μαζί με τον κωδικό που μου έστειλαν στο e-mail, στο οποίο μου έλεγαν ότι μόλις λάβουν το χρήμα θα μου στείλουν στο ίδιο e-mail τους κωδικούς για Premium account. Ο λογαριασμός μου χρεώθηκε με 9,90+3,45 έξοδα αμέσως. Μέχρι τώρα δεν έχω πάρει κανένα mail. Λέτε να ανησυχώ;
keyman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Πριν δυο μέρες έστειλα μέσω τράπεζας Πειραιώς (Winbank) έμβασμα σε τράπεζα που μου υπόδειξε το Rapidshare στην Γερμανία μαζί με τον κωδικό που μου έστειλαν στο e-mail, στο οποίο μου έλεγαν ότι μόλις λάβουν το χρήμα θα μου στείλουν στο ίδιο e-mail τους κωδικούς για Premium account. Ο λογαριασμός μου χρεώθηκε με 9,90+3,45 έξοδα αμέσως. Μέχρι τώρα δεν έχω πάρει κανένα mail. Λέτε να ανησυχώ; Τσέκαρες μήπως σου ήρθε το e-mail ως spam?
vagos789 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Φιλε ειναι ζητημα αν τα λεφτα τα εχουν δει ακομα στον λογαριασμο τους. Απο εβδομαδα λογικα θα εχεις νεα τους.
agoraki_23 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Πάντως έχει να δώσει από την προηγούμενη Πέμπτη ε? 8 μέρες...
africa_twin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Πριν δυο μέρες έστειλα μέσω τράπεζας Πειραιώς (Winbank) έμβασμα σε τράπεζα που μου υπόδειξε το Rapidshare στην Γερμανία μαζί με τον κωδικό που μου έστειλαν στο e-mail, στο οποίο μου έλεγαν ότι μόλις λάβουν το χρήμα θα μου στείλουν στο ίδιο e-mail τους κωδικούς για Premium account. Ο λογαριασμός μου χρεώθηκε με 9,90+3,45 έξοδα αμέσως. Μέχρι τώρα δεν έχω πάρει κανένα mail. Λέτε να ανησυχώ; Σήμερα πήρα το mail με τους κωδικούς (κι είχα αρχίσει να ανησυχώ...) αλλά χωρίς την προσφορά 1+1 μήνα δώρο! Τεσπα από το τίποτα... Όλα καλά!
agoraki_23 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Ρε παιδιά έχει επιλογή αν θέλεις να πάρεις για 1 μήνα να πληρώσεις σε Γερμανική τράπεζα.Και μου ζητάει bank name,bank routing number kai account number. Εγώ θέλω να στείλω στη τράπεζα τους σε λογαριασμό τους το ποσό από δική μου τράπεζα εδώ στην Ελλάδα.Γίνετε αυτό? Πώς θα μάθω με ποια γερμανική τράπεζα συνεργάζονται και το λογαριασμό τους.
blueviper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δεν το γνωρίζω, αλλά συνεχίζω να πιστεύω πως μπλέκεσαι σε περιττές ατραπούς, όταν θα μπορούσες να κάνεις τη δουλειά σου εύκολα, γρήγορα κι ακίνδυνα. Στείλε τους καλύτερα ένα email και ρώτησέ τους ευθέως τις απορίες σου. Είναι οι πλέον αρμόδιοι να σε κατατοπίσουν.
agoraki_23 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Τους έστειλα και μου στειλαν ένα μήνυμα το οποίο πιθανών στέλνουν σε όλους τους πελάτες τους ότι στη σελίδα τους περιέχει όλους τους τρόπους πληρωμής... Χαίρω πολύ...Αγενέστατοι που δεν απαντάνε στα ίσια...Εγώ προσωπικά ξενέρωσα με αυτό...Εδώ φαίνετε πόσο αξιόπιστος είσαι,όταν στέλνεις το ίδιο mail σε όλους...
africa_twin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Εμένα στο e-mail που μου έστειλαν ήταν σαφέστατοι!!! Τα έστειλα με έμβασμα μεσω Winbank (Τράπεζα Πειραιώς) από το σπίτι μαζί με τον κωδικό που μου έστειλαν για το ποσό των 9,90? + 3,45 έξοδα αποστολής: "Please transfer this amount from other countries to the account: BIC/Swift Code: GENODEM1AHL IBAN: DE60 4126 2501 1102 0808 01 Bank name: Volksbank Ahlen" Τετάρτη 26/6 τους τα έστειλα Παρασκευή 28/6 πήρα κωδικούς!
pern112 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 ξερω τη διαδικασια.Εγω εχω debit electron visa απο πειραιως.Βαζοντας το νουμερο δεν το δεχοταν με τιποτα.Πηρα τηλεφωνο και στην πειραιως και δεν ηξεραν γιατι γινεται αυτο.Ο λογαριασμος ειναι ενεργος και η καρτα δουλευει οκ απλα εχει σχεδον μηδενικο υπολοιπο(επιτηδες).Αρα τι φταιει? στην πρωτη συναλλαγη με το paypal ( απλα εγγραφη δηλαδη στο paypal) τραβαει 1.5 ευρω απο τον λογαριασμο σου που στο επιστρεφει ακεραιο στην πρωτη συναλλαγη σου, αν πχ κανεις λογαριασμο στο rapid για ενα μηνα 9.90 θα σου τραβηξει 9.90-1.5. Αν εχεις μηδενικο υπολοιπον φυσικα και δεν κανει τπτ γιατι δεν μπορει να τραβηξει αυτα τα λεφτα που ειναι και καλα πιστοποιηση λογαριασμου. Εγω εχω electron visa και δεν ειχα ποτε προβλημα με το paypal και αλλες εταιρειες, το θεωρω ισως το ασφαλεστερο μεσο γιατι το πολυ πολυ να χασεις τα λεφτα που εσυ εχεις περασει στο paypal account για τον φιλο πανω σκεψου οτι ειχες εξοδα αποστολης 3.45 που δεν ειναι καθολου λιγα περα απο τον κοπο να πας στην τραπεζα για το εμβασμα!
africa_twin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 ειχες εξοδα αποστολης 3.45 που δεν ειναι καθολου λιγα περα απο τον κοπο να πας στην τραπεζα για το εμβασμα! Σίγουρα δεν είναι ο συμφερότερος τρόπος, απλά περιέγραψα την διαδικασία που έκανα... και αν διάβασες το μήνυμά μου δεν πήγα στην τράπεζα για το έμβασμα αλλά το έκανα μέσω ίντερνετ με Winbank της τράπεζας Πειραιώς
tzez Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 με προπληρωμένη κάρτα σε 2 λεπτά είχα κωδικούς. Εύκολα ακίνδυνα και απλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.