Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, όσοι έχετε κρατήσει τα στοιχεία απο το τελευταίο σας account, μπείτε με αυτό, και κάντε upload ένα αρχείο λίγο πάνω απο 1ΜΒ. Όσοι το κατεβάζουν, σας δίνουν 1 premium point, αρκεί να μην είναι premium users (όπως οι περισσότεροι απο μας δηλαδή). Έχουμε 30 μέρες απο τη λήξη του λογαριασμού για να μαζέψει κάποιος 10.000 πόντους. Αν μαζέψεις αυτούς τους πόντους, ανανεώνεις δωρεάν το account για ένα μήνα. Έτσι μπορεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Το να κατεβάσεις 1ΜΒ, παίρνει περίπου ένα λεπτό.. Εγώ είμαι πρόθυμος να το κάνω αυτό για οποιονδήποτε θέλει να αρχίσουμε ένα τέτοιο σκηνικό..

Κάνω κι εγώ τη δική μου αρχή, με ένα μικρό αρχείο 1.07ΜΒ:

>http://rapidshare.de/files/27235378/guitarz.rar

Δεν είναι καν cheating αυτό. Σου δίνει τη δυνατότητα το ίδιο το rapidshare. Με τόσα μέλη που έχει το insomnia, 1-2 φορές τη μέρα να το κατεβάσουν αρκετά μέλη του φόρουμ, δεν πιστεύω ότι είναι ακατόρθωτος στόχος τα 10.000 points σε ένα μήνα (αν και απο βλέπω εμένα μου έχουν μείνει 24 μέρες απο τότε που έληξε το τελευταίο account)

H ισχύς εν τη ενώση.. :-D

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να το κατεβάσουν 10.000 διαφορετικά άτομα. Μπορεί το ίδιο άτομο να κατεβάσει το ίδιο αρχείο κάποιες φορές την ίδια μέρα. 1ΜΒ δεν είναι τίποτα για να το κατεβάσεις. Εγώ μέσα σε 10 λεπτά έχω ήδη μαζέψει 12 points..

Δεν είπα ότι είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι γίνεται..

EDIT: Πολλοί έχουν ανανεώσει το λογαριασμό τους με αυτό τον τρόπο. Αν έχει κάποιος πιο γρήγορη σύνδεση, και κυρίως upload, μπορεί να το κάνει πιο "ορθόδοξα", ανεβάζοντας δημοφιλή αρχεία και σε ξένα φόρα.. Αυτός είναι ένας πιο πλάγιος για εμάς με τις μικρές συνδέσεις..

Δημοσ.

Πολύ φασαρία για 10€...

Αναρωτήσου πόσους ακριβώς θα βρεις μέσα από το Insomnia...5, 10, 100; Παραπάνω δε θα είναι που θα μπουν σε ένα τέτοιο αλισβερίσι και προσωπικά τους καταλαβαίνω.

Δημοσ.

κοίτα δε με πειράζουν τα 10 ευρώ...Ο τρόπος πληρωμής με πειράζει με πιστωτική...

δε θέλω να έχω πιστωτική .Αν υπήρχε άλλος τρόπος πχ κατάθεση σε τράπεζα το συζητούσα..

Δημοσ.

Ανοίγεις ένα λογαριασμό με 100€ όλα κι όλα, τσιμπάς μια Visa Electron και πληρώνεις μέσω PayPal σαν κύριος...από όσο γνωρίζω το PayPal δέχεται debit (χρεωστικές) κάρτες.

Δημοσ.

Εγω παντως αν και εχω visa electron den την δεχεται το paypal.Δεν ξερω μηπως αυτο γινεται γιατι εχει μηδενικο υπολοιπο αλλα δεν νομιζω.

Δημοσ.

ξερω τη διαδικασια.Εγω εχω debit electron visa απο πειραιως.Βαζοντας το νουμερο δεν το δεχοταν με τιποτα.Πηρα τηλεφωνο και στην πειραιως και δεν ηξεραν γιατι γινεται αυτο.Ο λογαριασμος ειναι ενεργος και η καρτα δουλευει οκ απλα εχει σχεδον μηδενικο υπολοιπο(επιτηδες).Αρα τι φταιει?

Δημοσ.

Δε θέλω καμία πιστωτική ούτε χρεωστική κάρτα...Μόνο κατάθεση σε τράπεζα το ποσό αν ανοίξει ποτέ το Rapidshare κανέναν λογαριασμό για τράπεζες...

Δημοσ.
Αρα τι φταιει?

Εικασία και μόνο, μια και δεν έχω τσεκάρει το site του...

Ίσως τo PayPal προβαίνει σε μια υποτυπώδη οικονομική συναλλαγή για να ελέγξει τα στοιχεία και κολλάει ακριβώς στο μηδέν υπόλοιπο. Γιατί δε δοκιμάζεις πετώντας μέσα 10€;

ούτε χρεωστική κάρτα...

Έτσι από απορία...ποιο το πρόβλημα με τη χρεωστική; Ελπίζω να μη μιλάμε μόνο για φοβία απώλειας χρημάτων, γιατί η χρεωστική ακριβώς αυτόν τον κίνδυνο ακυρώνει ή έστω ελαχιστοποιεί. Όσο κινδυνεύεις να σου φάει το Rapidshare ή οποιοσδήποτε άλλος το χρήμα κατευθείαν από το λογαριασμό, άλλο τόσο κινδυνεύεις από τη χρεωστική.

Δημοσ.

Δεν θέλω κάρτες...Τις έχω πάρει με κακό μάτι...

Πες με κολλημένο δεν έχω πρόβλημα...

Απλά προσπαθώ να μην έχω αν γίνετε καθόλου επαφή με τράπεζες...

Πέραν των καταθέσεων-αναλήψεων που κάνουμε όλοι...

Δημοσ.

blueviper και εμενα εκει παει το μυαλο μου και θα το ελεγξω

agoraki μου φαινεται οτι πλεον to paypal γινεται και με τραπεζικο λογαριασμο.

Ψαξε τη σελιδα του.

Δημοσ.

Έχε υπόψη σου πως αυτό ακριβώς σου εξασφαλίζει μια χρεωστική...αναλήψεις/καταθέσεις μέσω ATM. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Δεν έχουν σχέση με την πιστωτική, για να ανησυχείς. Χρεώνεσαι στη χειρότερη μονάχα ό,τι υπάρχει μέσα στο λογαριασμό σου...γι' αυτό άλλωστε και σου πρότεινα να βάλεις μονάχα 100€, ώστε ακόμα κι αν γίνει στραβή, να μη χάσεις κανένα σπουδαίο ποσό. Παραπάνω από όσα διαθέτει ο λογαριασμός δεν υπάρχει περίπτωση να χρεωθείς...κι ούτε φυσικά παίζουν τίποτα τόκοι.

Η διευκρίνηση γίνεται για καλό και για κακό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...