Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω να κάνω μια πρόταση... Για να μη μπλέκουμε με posts που ζητάνε accounts (false alert :-) ) στο thread αυτό να ποστάρουμε μόνο όταν δίνει όντως accounts. Και ας φτιάξουμε άλλο ένα thread με "διακίνηση" των accounts... Με την έγκριση κάποιου moderator πάντα!

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οντως αυτο ειναι το πιο σωστο γιατι με μια ειδοποιηση με mail ειναι σιγουρο οτι εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να προλαβουμε την προσφορα .Θα αποφυγουμε πολυ σωστα και τα false alerts τα οποια ειναι πολυ ενοχλητικα...:)

Δημοσ.
Δεν μου ήρθε ακόμα ο κωδικός στο εμαιλ...?

Πόση ώρα κάνει? Περιέργο..

Κάνε κλικ στο forgot password. Δίνεις το e-mail σου και σου βγάζει ένα pop up με τα στοιχεία του λογαριασμού σου :-)

Δημοσ.

Ξεκίνησε το κατέβασμα........

RAPGET έβαλα... έκανα καλά???

έριξα αρχεία των 100ΜΒ και μάλλον θα αφήσω το φορητό όλο το βράδυ... :)

Resume γίνεται?

Μπορώ να κατεβάζω και 2 αρχεία ταυτόχρονα??

Δημοσ.

Το Rapget υποστηριζει και resume αλλα αστο καλυτερα να κατεβαζει ολο το βραδυ :) .Αλλιως θα σκεφτεσαι οτι θα μπορουσες να εχεις αλλα 3 giga περιπου

Δημοσ.

Εξαφανίζονται αλλά όπως βλέπετε μέσα σε λίγο χρονικο διάστημα έδωσαν κ άλλα δωρεάν.. Μάλλον δε τους πληρώνει κανένας και το κάνουν για marketing λόγους..

Έχω 4giga στο queue του RapidGet ήδη :P

Δημοσ.

Τελικά είναι χρήσιμο να έχεις 3 mail,κρίμα που δεν έχω περισσότερα!

Θα φτιάξω όμως για την επόμενη προσφορά:-D

Εχω όμως μια απορία..τι γίνεται όταν λήξει η προθεσμία και είναι στη σειρά τα downloads?

Δημοσ.
Εχω όμως μια απορία..τι γίνεται όταν λήξει η προθεσμία και είναι στη σειρά τα downloads?

sou grafei "file not found" ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...