agoraki_23 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Τέρμα δε νομίζω...Δε θέλω να νομίζω μάλλον. Δωρεάν downloads σου λέει μετά...Δυστυχώς το 90% σε όλα τα sites για να κατεβάσεις κάτι θέλει rapidshare.... Αν σιγά σιγά τα πάντα στο ίντερνετ γίνουν πληρωμένα πολύ φοβάμαι πως θα είναι και το τέλος για τους περισσότερους χρήστες....
vagos789 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Θα ξαναδωσουν καποια στιγμη, γιατι ετσι συντηρουν την μεγαλη διακινηση απο τους server τους και τραβανε νεους πελατες.Αλλα αυτο μπορει να ξαναγινει πχ τον Σεπτεμβρη,κανεις δεν μπορει να ξερει τι αποφασίζει το marketing τους.
Panosst Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δυστηχώς εγώ εθίστηκα και θα τσιμπήσω ένα λογαριασμό...
pablo_esobar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Τέρμα δε νομίζω...Δε θέλω να νομίζω μάλλον.Δωρεάν downloads σου λέει μετά...Δυστυχώς το 90% σε όλα τα sites για να κατεβάσεις κάτι θέλει rapidshare.... Αν σιγά σιγά τα πάντα στο ίντερνετ γίνουν πληρωμένα πολύ φοβάμαι πως θα είναι και το τέλος για τους περισσότερους χρήστες.... ετσι λεγαμε και πριν κανα μηνα ξαναδωσαν παλι ομως !!!!!!!!!!!
Amigan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δεν εχω πολυκαταλαβει γιατι γεινετε τοσος πανικος πια με το RapidShare. Ενταξη, καταλαβαινω τα οφελοι του, αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχει καποια αξιοπιστη λειτουργια για file search, νομιζω οτι το καθιστα μειομενης χρησιμοτητας. Ξερω βεβαια τα κολπα με το google κλπ. που σου επιτρεπουν να ψαξεις για hosted files, αλλα τα αποτελεσματα που περνεις ειναι κακιστα για διαφορους λογους. Οπως πχ το οτι ο uploader εχει δοσει ασχετο ονομα στο αρχειο που ανεβασε και αλλα πολλα.
blueviper Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Γιατί σε γενικές γραμμές είναι από τις πλέον δημοφιλείς παγκοσμίως σχετικές υπηρεσίες και τα περισσότερα warez fora περιλαμβάνουν πλήθως rapidshare links. Άσε που είναι και ταχύτατο...
takis456 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Τα αρχεία για τα rapishade βρίσκονται σε forums kai blog κυρίως. Εκεί μόλις κάνεις login μπορείς να ψάξεις για προγράμματα/τραγούδια/παιχνίδια/ότι_άλλο_θες και σου εμφανίζει links.
agoraki_23 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Μπράβο βρε είσαι ο μόνος εδώ μέσα....Συγχαρητήρια...!
insomniac_new Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 θελω φρεε ακαουντ τωραααααα mavro ton thes h leuko? :D
scorer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 molis tha dosoun tha pao na ta paro ola etsi na mathoun na kanoun mia bdomada na dosoun oi m@l@ks,....
Sadako Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Η βλακεία είναι, που τώρα που σταμάτησαν να δίνουν, σκέφτηκα τον τρόπο να ανανεώνω τον 2ήμερο. Απορώ που δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό..
agoraki_23 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Όλοι αυτό περιμένουμε scorer! Να τους τα πάρουμε...Και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον...
agoraki_23 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Να ανανεώνεις το διήμερο? Πώς το κάνεις αυτό Sadako?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.