Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέρμα δε νομίζω...Δε θέλω να νομίζω μάλλον.

Δωρεάν downloads σου λέει μετά...Δυστυχώς το 90% σε όλα τα sites για να κατεβάσεις κάτι θέλει rapidshare....

Αν σιγά σιγά τα πάντα στο ίντερνετ γίνουν πληρωμένα πολύ φοβάμαι πως θα είναι και το τέλος για τους περισσότερους χρήστες....

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα ξαναδωσουν καποια στιγμη, γιατι ετσι συντηρουν την μεγαλη διακινηση απο τους server τους και τραβανε νεους πελατες.Αλλα αυτο μπορει να ξαναγινει πχ τον Σεπτεμβρη,κανεις δεν μπορει να ξερει τι αποφασίζει το marketing τους.

Δημοσ.
Τέρμα δε νομίζω...Δε θέλω να νομίζω μάλλον.

Δωρεάν downloads σου λέει μετά...Δυστυχώς το 90% σε όλα τα sites για να κατεβάσεις κάτι θέλει rapidshare....

Αν σιγά σιγά τα πάντα στο ίντερνετ γίνουν πληρωμένα πολύ φοβάμαι πως θα είναι και το τέλος για τους περισσότερους χρήστες....

ετσι λεγαμε και πριν κανα μηνα ξαναδωσαν παλι ομως !!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Δεν εχω πολυκαταλαβει γιατι γεινετε τοσος πανικος πια με το RapidShare. Ενταξη, καταλαβαινω τα οφελοι του, αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχει καποια αξιοπιστη λειτουργια για file search, νομιζω οτι το καθιστα μειομενης χρησιμοτητας. Ξερω βεβαια τα κολπα με το google κλπ. που σου επιτρεπουν να ψαξεις για hosted files, αλλα τα αποτελεσματα που περνεις ειναι κακιστα για διαφορους λογους. Οπως πχ το οτι ο uploader εχει δοσει ασχετο ονομα στο αρχειο που ανεβασε και αλλα πολλα.

Δημοσ.

Γιατί σε γενικές γραμμές είναι από τις πλέον δημοφιλείς παγκοσμίως σχετικές υπηρεσίες και τα περισσότερα warez fora περιλαμβάνουν πλήθως rapidshare links. Άσε που είναι και ταχύτατο...

Δημοσ.

Τα αρχεία για τα rapishade βρίσκονται σε forums kai blog κυρίως. Εκεί μόλις κάνεις login μπορείς να ψάξεις για προγράμματα/τραγούδια/παιχνίδια/ότι_άλλο_θες και σου εμφανίζει links.

Δημοσ.

Η βλακεία είναι, που τώρα που σταμάτησαν να δίνουν, σκέφτηκα τον τρόπο να ανανεώνω τον 2ήμερο. Απορώ που δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...