PERFECTEYEGR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 perfecteye eprepe na tous kaneis post pio nwris...an eixes douleies sorry vevaia... se liges wres ligoun ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΛΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
PERFECTEYEGR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΛΗΓΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! ΕΧΩ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΤΑ ΛΙΝΚΣ ΣΤΟ Rapget ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΜΕΤΑ Pause. ΑΦΟΥ ΛΗΞΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΝ ΣΒΗΝΩ ΑΠΟ ΤΟ Rapget ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΝΑ ΕΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ Downloads. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΡΕΣΤΑΡΤ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΡΟΥΤΕΡ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ Rapid. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! το επαναφερω αφου την προηγουμενη φορα εδωσε κωδικους και δεν το χρειαστηκαμε!
MasterX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Delete downloaded files from the list ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ SETTINGS--MISC ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ : LOG FILE !!! ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ MASTERX! ΣΩΣΤΟΣ.....!!! thanks. Όσον αφορά τους λογαριασμούς που δοθηκαν στον αέρα, είναι κάποιος που λήγει στις 8 το πρωί, ή είναι όλοι μετά τα μεσάνυχτα?
PERFECTEYEGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΕΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
nontasg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΕΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Να κάνω μια ερώτηση φίλε μου χωρίς παρεξήγηση έτσι?Γιατί γράφεις συνεχώς με κεφαλαία???
agoraki_23 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Και του Σάββατου μη νομίζεις ότι κρατάνε πιο πολύ...Αύριο πρωί πρωί 8.30 τέλος κι αυτοί... Από αύριο ξανά στις μαύρες μέρες που είχαμε έλλειψη free accounts...
PERFECTEYEGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Να κάνω μια ερώτηση φίλε μου χωρίς παρεξήγηση έτσι?Γιατί γράφεις συνεχώς με κεφαλαία??? ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΝΤΟΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Α) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ Σ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ Β)ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ! ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΤΕΜΠΕΛΗΣ!:oops:
nontasg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΝΤΟΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Α) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ Σ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ Β)ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ! ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΤΕΜΠΕΛΗΣ!:oops: Ρε παιδί μου οκ,αλλά είναι σαν να φωνάζεις....άσε που χτυπάει πολύ έντονα στα μάτια..... :mrgreen:
Dark-Shadow Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Re pedi kati sto kefali mou leo oti kata tis 2 tha dosoune acounts!!!
jose Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 paidia pos briskoume oti dinoun accounts? pos 8a ginei na exo kai ego kapoio account? thanks
agoraki_23 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 pane edw kai katevase to tool to opoio se eidopoiei otan uparxoun free accounts http://www.cgsgr.com/RapishareFreeAccountCheck.php
MasterX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Bγαίνω λίγο εκτός θέματος αλλά θέλω να αναφέρω το εξής site σε περίπτωση που κάποιος δεν πρόσεξε το ανάλογο thread που ξεκίνησε πρόσφατα στο forum μας... http://ibiet.com/ Βάζεις το link σου και σου δίνει ένα premium link για να κατεβάσεις σαν κύριος Δουλέυει με το να του δίνουν κάποιοι τα premium accounts τους (όπως κι αν τα βρήκαν) και εδώ και πόσες μέρες το χρησιμοποιώ και δουλεύει... Ότι πρέπει για όσους μένουν χωρίς accounts όταν γίνεται το ντού :???:. Συζητιέται αν μπορούμε να κάνουμε ένα δικό μας "prive" τέτοιο site που θα ρίχνουμε τα accounts που παίρνουμε. Μου βγάζει συνέχεια: Operation timed out (60)
scorer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 paidia telika den dosane xthes tsampe accounts??na perimenoume gia simera?
jose Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 pane edw kai katevase to tool to opoio se eidopoiei otan uparxoun free accountshttp://www.cgsgr.com/RapishareFreeAccountCheck.php ρε παιδια καθε ποτε δινουν για να κατσω να περιμενω?
agoraki_23 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Αυτό φίλε μου jose δε το ξέρει κανείς...Μπορεί να κάνουν και 2-3 μέρες και να μην έχουμε accounts μπορεί και να δίνουν κάθε μέρα για 2-3 μέρες! Τόσο καλά... Εγώ πάντως πιστεύω αύριο Κυριακή θα δώσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.