keeper Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Pedia Ena Megalo Euxaristo Se Osous Mas Dinoun Auta Pou POU EMEIS DEN PROLABENOUME NA APOKTISOUME EUXARISTOUME PEDIA
GiorgosH Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Εγώ απλά θέλω να πω ότι προσπάθησα να δώσω όσα μπορούσα και πως έχω 2-3 ακόμα. Ήρθα στο γραφείο το πρωί και έτυχε και πέτυχα τη στιγμή που 'έδιναν' οι Γερμανοί... Καλά downloadz
lotusgr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Login: 1757308 Password: 2170140 πάρτε και το τελευταίο
aGka8l Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 παιδια και εγω εμεινα ρεστος!μην στελνετε αλλα pm σε μενα λογικα παιζει να ξαναδωσουν και το απογευματάκι
shodan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 και εγώ πάνω στο τσακ πρόλαβα και έκανα ένα λογαριασμό..
grgmls Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 καλα ρε παιδια αλλοτε παρακαλαγατε και τωρα δεν θελετε τιποτε αλλα μαλλον τοσο καιρο με τα premium λυσσαξατε να κατεβαζετε και τωρα δεν ξερετε τι να κατεβασετε ΥΓ agoraki και geri τι να κανω με τους λογ/μους που μου δωσατε δεν υπαρχει ζητηση και θα πανε χαμενοι
MasterX Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μην αγχώνεσαι grgmls, δεν θα πάνε χαμένοι... Θα υπάρξει ζήτηση και το απόγευμα. Σίγουρα κάποιοι από μας δουλεύουν (ή ότι άλλο..) το πρωί...
MasterX Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 paidia mia erwthsh merikes fores kai se merika arxeia' date='den uparxei stadar,sto rapget enw exei katevei to arxeio sto fakelo pou to exw anti na parei th morfi .rar exakolouthei na anagnwrizete ws .rar.rg(tou rapget) kai den to anagnwrizei ws winrar kai prepei na to xanakatevasw ap tin arxi.sunevh kati tetoio me to en logw programma se kanenan? Kamia lush?[/quote'] Κοιτώντας τα αρχεία που μου κατέβηκαν το πρωί, βλέπω ότι έχω πολλά που δεν ολοκληρώθηκαν...!! Ενώ κατά την διάρκεια της νύχτας όλα ΟΚ.. Τι να φταίει? Είχε κανα πρόβλημα το Rapidshare το πρωί μήπως? Αν και μάλλον το κόβω να φταίει το Rapget οπότε μάλλον θα δοκιμάσω το RapidGet.... Το δύσκολο είναι να βρω πάλι τα λινκς από αυτά που δεν κατέβηκαν...
Dark_son20 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 me rapget 1.11 ta 5gigs pou eixa valei gia to vradi katevikan kanonika
PETROS13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 εξαρτάται και με τι ταχύτητα έχει κάποιος...με το rpaget βλέπετε διαφορά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.