Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, όποιος έχει premium account καλό είναι να τον κάνει donate εδώ: http://khongbiet.com/rapidshare/?action=donate ώστε να μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε όλοι. Στο κάτω κάτω δεν νομίζω να εκμεταλεύεστε όλο το bandwidth του λογαριασμού. Καλό είναι λοιπόν να μην πηγαίνει χαμένο.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Login: 1675148

Password: 3318420

==============================

Login: 1674580

Password: 550111

Login: 1674000

Password: 4410709

Login: 1673241

Password: 4611453

Login: 1672591

Password: 750566

Login: 1671663

Password: 1941457

Login: 1670918

Password: 3941670

Login: 1669932

Password: 4689493

Δημοσ.
@perfecteyegr: pira ton proto (1675148 ). thanks!

Φίλε kallair, όπως βλέπεις λίγο πιο πάνω το συγκεκριμένο account είπε ότι θα το χρησιμοποιήσει ο nickall13 για να κατεβάσει 1 GB και μετά θα ήταν διαθέσιμος και για τους υπόλοιπους. Το να δηλώνεις ότι παίρνεις κι εσύ το ίδιο account και να αλλάζεις και τον κωδικό ώστε να μην μπορεί ούτε ο nickall13, ούτε και κανένας άλλος να τον χρησιμοποιήσει δεν είναι και ότι καλύτερο.

Τέλος πάντων, αν ο perfecteyegr έχει κάτι ακόμα please pm...

Δημοσ.

sorry alla den proseksa to post tou. an thelei to palikari as mou steilei pm na tou doso to password.

edit. profanos einai o monos pou dilose oti pire to account k den allakse to password. se olous tous allous logariasmous an k den eipe kapoios oti tha tous xrisimopoiisei, ta passwords exoun allaxthei.

Δημοσ.

Όντως είχαν αλλαχτεί τα password:evil: .Όταν δοκίμασα εγώ μόνο το πρώτο δούλευε.Kallair, κράτησέ το.Θα περιμένω να μου στείλει ο Comfuzio

Δημοσ.
δυστυχως τελειωσαν και κριμα που δεν μπορεσε ο comfuzio να ποσταρει και τους 20 που εκανα στον server toy!

αλλο ενα ευχαριστω και απο εμενα εδω δημοσια!να σε καλα μαν :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...