Προς το περιεχόμενο

Τρέξτε στο Rapidshare δίνει 25,000 τσάμπα λογαριασμούς τώρα!

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χμμμ.. Μόλις βρήκα σε ένα ξένο φόρουμ, έναν τρόπο να κατεβάζεις απο το το rapidshare, μέσω του site της CMS (δημιουργού του grabber). Δεν ξέρω κατά πόσο είναι παράνομο, αφού χρειάζεται απλά login/password του φόρουμ του αντίστοιχου site. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ να πω παραπάνω, πάντως τώρα έχω βάλει 3 αρχεία και κατεβαίνουν ταυτόχρονα απο το firefox..

Δημοσ.

Χμμμ.. Μάλλον βιάστηκα να το "δημοσιοποιήσω" αμέσως μόλις το ανακάλυψα. Γιατί τώρα που πήγα να το ξανακάνω, μου έβγαλε "download limit exceeded". Οπότο sorry απο τα παιδιά που μου έστειλαν pm, μάλλον λίγο κράτησε η χαρά..

Πάντως θα το δοκιμάσω και τις επόμενες μέρες, και αν δω ότι δουλεύει, θα ενημερώσω και τα παιδιά που μου έστειλαν pm

Δημοσ.

Exo mia erotisi. Kathe fora pou kano register gia free account dilono kai diaforetiko logariasmo email. Mou leei oti auto to mail exei idi premium account. Giati simvainei auto? Afou exei leiksei o proigoumenos logariasmos..

Δημοσ.

To email που εχεις δηλωσει θα ληξει σε 45 μερες, οποτε πρεπει να του δωσεις καποιο αλλο στο ενδιαμεσο διαστημα...

Δοκιμασε το trashmail.net δουλευει με το Rapidshare και σου δημιουργει οσα mail θελεις, προσωπικα αυτο δουλευω ;-)

Δημοσ.

mia leptomeria:

ka8e fora pou kleino kai ksanaanoigo to router mou (linksys wag54g me forthnet) mporo na ksanaketevazo apo to rapidshare horis na perimeno.

opote giati na skotonomai me premium accounts.

apla prepei na katevazo ta arxeia ena-ena

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...