Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή σε Spam List!

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@kostastnt: πάντως αν θες έχω 7692 spam mails τον τελευταίο χρόνο (δεν είναι όλα, είναι αυτά που χαρακτήριζε αυτόματα το outlook ως ανεπιθύμητα), αν θες στα στέλνω...

Δημοσ.

@alkisg Αν έχουν ημερομηνία και αποστολέα θα ήταν ότι καλύτερο. Αν μπορείς κάντα ένα zip και ανέβασε τα κάπου. Σε χιλιοευχαριστώ!!!

Δημοσ.
Οχι βεβαια!

Απλα δεχομαι πολλα spam (οπως οι περισσοτεροι φυσικα) σε σημειο να αναρωτιεμαι μηπως δηλωσε κανεις το email μου σε spam lists.

Αλλα πως μπορω να το διαπιστωσω αν ειναι οντως ετσι?

na po merika apla pragmatakia.giati na mpeis ston kopo na kaneis spam se kapoion afou mporei na ftiaxei allo mail stin teliki.b.giati na kaneis eggrafi se spam listes efoson mporeis aneta me programmata opos kai palia (avalance ,kaboom kai alla tosa programmata gia mail bombing na tou stelneis pola email)3.ios na stileis xlomo giati oloi sxedon oi isp opos kai ta misa freemail exoun antivirus server.ktl ktl.

Δημοσ.
na po merika apla pragmatakia.giati na mpeis ston kopo na kaneis spam se kapoion afou mporei na ftiaxei allo mail stin teliki.b.giati na kaneis eggrafi se spam listes efoson mporeis aneta me programmata opos kai palia (avalance ,kaboom kai alla tosa programmata gia mail bombing na tou stelneis pola email)3.ios na stileis xlomo giati oloi sxedon oi isp opos kai ta misa freemail exoun antivirus server.ktl ktl.

To γιατι να μπεις στον κοπο ειναι πονεμενη ιστορια. Οταν καποιος ειναι ανωμαλος, το κανει.

Και δεν ειναι παντα τοσο ευκολο να αλλαζεις μαιλ.

Πχ εγω εχω επι χρονια επαγγελματικες συναλλαγες με αλλους, με ενα συγκεκριμενο email. Λοιπον, αυτο το μαιλ που το ξερει ολος ο κοσμος, και μαλιστα για να το εμπεδωσουν(στην ελλαδα που ζουμε) ιδρωσα για να το μαθουν, ειναι ευκολο να το αλλαξεις? Δεν ειναι.

Μια φορα αλλαξα μαιλ, εδω και 4 ετη, και ακομη μερικοι επιμενουν να μου στελνουν στο παλιο!

Το θεμα ειναι οτι μπορει ο καθενας να σε δηλωσει σε spam lists και να σου δημιουργησει σοβαρο προβλημα?

Δημοσ.

@alkisg Σε χιλιοευχαριστώ!!! Σε εργασία θα βοηθήσουν αλλά δεν θα φαίνονται. Στατιστική είναι βασικά ως προς το περιεχόμενο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε γαμωτο δεν υπαρχει τροπος να προστατευτουμε?

Ο καθενας μπορει να μας βγαλει...στο κλαρι...και μεις να λουζομαστε τις συνεπειες?

Δημοσ.

Ρε γαμωτο δεν υπαρχει τροπος να προστατευτουμε?

Ο καθενας μπορει να μας βγαλει...στο κλαρι...και μεις να λουζομαστε τις συνεπειες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...