Προς το περιεχόμενο

6600 Le-512

john_the_tiger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Otan les na metatrapei enois opos i X800GTO2 pou ginete me BIOS update X850XT? An enois afto apoti gnorizo den ginete alla mporeis na tin kaneis overclocking anevazontas ta MHz tou pirina kai tis mnimis kai na kerdisis taxitita apo ekei...

Δημοσ.

Αμφιβάλλω αν μπορείς να κάνεις κάτι...τσέκαρε με κανένα RivaTuner πάντως, αν και στη θέση σου δε θα είχα πολλές ελπίδες.

Αυτά τα ρωτάνε πριν την αγορά. ;)

Δημοσ.

Και LE και με 512mb μνημης? Τι φρουτο ειναι αυτη η καρτα?

Τελωσπαντων...

Φιλε john_the_tiger δοκιμασε με coolbits κανα υπερχρονισμο για καλυτερες επιδοσεις αν και δεν πιστευω να κερδισεις πολλα πραγματα.

Δημοσ.

Σε καποιο περιοδικο ειχα διαβασει οτι οι LE ειναι σαν τις GT απλα εχουν κλειδωμενες εντολες οι οποιες απλα ξεκλειδωνουν Mμε καποιο προγραμμα απλα εχω χασει το περιοδικο γι'αυτο ρωταω...

Δημοσ.

512MB DDR2 σε 6600LE lol

Για τις 6200 χωρίς turbo cache που ξέρω μπορούν να μετατραπούν σε 6600. Για τις 6600LE δεν ξέρω κάτι. Οι 6600 συνήθως μπορούν να τρέξουν σε ρολόγια 6600GT αλλα κόβονται πολύ απο τη μνήμη που είναι DDR απλή και συνήθως τερματίζει στα 550-650ΜΗz πλήν καποιων τελευταίων που φοράνε DDR2 σε ανεβασμένες συχνότητες (700+MHz απο εργοστάσιο). Αυτή που έχεις έχει μνήμες DDR2@500MHz που δε ξέρώ κατα πόσο μπορει να ανέβει. Για βγάλει επιδόσεις 6600GT πρέπει να ξεκλειδώσεις τα κλειδώμένα pipelines σε σχέση με τις κανονικές 6600 με καποιο προγραμμα η flashαρισμα bios και να τη χρονίσεις σε συχνότητες 500/1000. Το να ξεκλειδωθούν τα ανενεργα pipelines και να τρέξει ο πυρήνας σε συχνότητες GT ίσως να γίνεται αλλα η μνήμη χλωμό το βλεπω να ανεβει πάνω απο τα 600/650ΜΗz

Δημοσ.

Απο ότι είδα μάλλον δε έχει κλειδωμένα pipelines. Η μόνη τους διαφορα είναι στις συχνότητες. Με overclocking ότι κάνεις...

Δημοσ.
Καλο ηταν να ρωταγες πριν την παρεις...

Μα δεν ηθελα να δωσω και πολλα χρηματα κατι φθηνο ηθελα και την πηρα

απλα επειδη κατι ειχα διαβασει ρωτησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...