Προς το περιεχόμενο

Να το πάρω το λαπτοπάκι;

kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, τελικά το πήρα. Πρώτη εντύπωση με το που το άνοιξα, τι χάλια οθόνη είναι αυτή! Μετά βέβαια είδα πως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν είχε περάσει τους drivers της κάρτας γραφικών και δούλευε σε μια ανάλυση του κwλου οπότε αφού τους έβαλα τα πράγματα ήταν πολύ πολύ καλύτερα και τώρα την βλέπω άνετα την οθόνη όταν το έχω δίπλα δίπλα με το desktop μου.

Δεύτερον, ξήλωσα τα γενικά XP που είχε πάνω (απο όταν του το είχαν δώσει δεν είχε κανένα cd, του το είχαν δώσει στημένο) και έβαλα τα custom 2000 χωρίς internet explorer που έχω φτιάξει. Το μηχανάκι πάει σφαίρα.

Το δίκτυο δουλεύει μια χαρά, το modem , οι υπερυθρες, το dvd. Τα ηχεία όμως ακούγονται πολύ χαμηλά (και δοκίμασα να αυξήσω τέρμα την ένταση απο τον μίκτη των windows).

Επίσης ένα usb flash jetway 128μβ που δοκίμασα απο το πλαίσιο δεν αναγνωρίζεται καθόλου. Μετά βέβαια που δοκίμασα μια compactflash που έχει και δικό της reader το αναγνώριζε με την μια. Καμιά ιδέα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

a.dokimase to usb flash se allo pc.epidi einai jetway malon to flash fteei.b.mipos den exoun perastei oi usb?b.gia ta ixeia pou akougontai xamila sigourepsou oti einai telios anixta apo ton mikti c.kapoia toshiba exoun kai diakopti gia ta ixeia pano.d.perna tous drivers giati poles fores ta windows briskoun tin karta me generic drivers.e.se ena sony vaio oso kai an fenetai paraxeno ithele bios update gia na pexoun ta ixeia pio dinata.oute ola ta toshiba exoun harbon ixeia pou ine oraia kai dinata.katevase new drivers.

Για το jetway δοκίμασα τα πάντα, και όσα διάβασα στην σελίδα της εταιρίας και όσα διάβασα στα newsgroups, απλά κάποια φλασάκια δεν δουλεύουν σε κάποια pc.. Εγώ δοκίμασα άλλο όπως έγραψα παραπάνω και δουλεέυι μια χαρά.. Τέλος πάντων , δεν προκειται να σκάσω!

Για τα ηχεία τελικά είχα κάνει πατάτα! Είχε όντως ροδέλα για τον ήχο αλλά επειδή ήταν πάνω ακριβώς απο το dvd νόμιζα πως είναι η ένταση του dvd! Μια χαρά είναι τα ηχεία. Δοκίμασα και το tvout και είναι μια χαρά media player, το συνδέεις με μια μεγάλη tv και πάιζει τα πάντα!

Να το πάρει κι αυτή?

Γειά χαρά.

Γιά να μην ανοίγω άλλη συζήτηση αφού το θέμα είναι σχετικό ρωτάω το εξής.

Μιά φίλη μου καθηγήτρια Γαλικών μού έστειλε mail ρωτώντας με αν είναι καλά να αγοράσει το παρακάτω μηχανάκι.

http://www.electroniki.gr/product.asp?id=13427

Επειδή δεν με ενδιαφέρει η αγορά των φορητών υπολογιστών γιά την ώρα τουλάχιστον,θα έλεγα ότι είμαι λίγο άσχετος με το θέμα.Απ ότι βλέπω εδώ μού γράφει ότι θα τις έχουν επί πλέον ακόμη μία μνήμη 256 MB,με λίγο ανεβασμένη τιμή.Λέτε να της δώσουμε το πράσινο φως γιά την αγορά?

Βασικά γιά χρήση τού office τον χρειάζεται καθώς καί γιά internet απ ότι λέει.

Εγώ έχω να πω πως με λιγότερα χρήματα παίρνει καλύτερο επιτραπέζιο με μεγαλύτερη οθόνη και δίσκο... Αλλά τι να πεις, το λαπτοπ έχει γίνει μόδα πλέον...

Ascheta tin moda ine boliko ama thelis to bazis kai sto syrtarti to pernis pantou kai panta.

akrivws.

den einai thema modas alla praktikotitas.

kai etsi pws exoune ftasei ta laptop pianoun epidoseis epitrapeziwn poli eukola! (fysika plirwneis gyra sta 300 me 400 eurw parapanw gia to portability pou sou dinei to laptop.)

dne tha elega mono 300 400 eyuro parapano.giati to cosmio se desktop den tha ekane oute 1000 eno se laptop exei 2500 xiliarika.epidi dinei 2 diskous kai tetoia.poles fores ine mikri i diafora alla sta korifea montela einai terastia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...