kgian Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μου προτείνουν να αγοράσω ένα toshiba TE2100 σε πολύ καλή κατάσταση. Ο φίλος που το έχει έχει κάνει πολύ προσεκτική χρήση στην μπαταρία κλπ. Το μηχανάκι έχει 1.6 mobile pentium (αυτό είναι διαφορετικό απο το centrino ε. Επίσης έρχεται με 1 giga μνήμη και απλό DVD (χωρίς cd recorder). Κάρτα γραφικών geforce 4 420 go και 20άρη δίσκο. Το δίνει 450Ε και μου φαίνεται καλή τιμή. Έχω φυσικά desktop αλλά ένα pc ακόμα δεν παέι χαμένο, ειδικά αν είναι φορητό... Τι λέτε, να το χτυπήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flying_Dutchman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μια χαρα τιμη ειναι. Centrino ονομαζεται ολοκληρο το σετ cpu (mobile pentium) + intel chipset + intel wireless, δεν αναφερεται ξεχωριστα στον επεξεργαστη. Πχ, αν σε ενα λαπτοπ, χρησιμοποιηθει αλλο chipset, τοτε δεν ειναι centrino, κι ας εχει τον ιδιο επεξεργαστη (mobile) με ενα αλλο λαπτοπ που ονομαζεται centrino. Το θεμα της αγορας ειναι βεβαια προσωπικο, τι θα το κανεις, αν σου περισσευουν χρηματα για κατι οχι τοσο αναγκαιο (μια και εχεις δεσκτοπ) κτλ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 arketa dinato einai apladen tha exeis eggiisi.me liga lefta parapano bebea briskeis kainourio alla oxi toso kalo idika sto thema mnimis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GI@RG@S Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 filarako mia xara einai kai i timi giati gia na breis centrino me 1GB ram thes toulaxiston ta dipla apo afta pou sou zita.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 nai gia 1 gb mnimi oti marka kai na ine kamia 100 euro tin thes gia na tin baleis kai ama les oti to exei kai prosegmeno tote xtipa to. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhumor Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Καλό φαίνεται. Βέβαια όσο καλή χρήση να κάνει κάποιος στην μπαταρία, η αλλαγή της μετά από 1,5 χρόνο είναι σίγουρη Πάντως εγώ θα το έπαιρνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Και εγώ το βρίσκω καλό, το laptop δεν χρειζεται να έχει 4-πύρινο επεξεργαστή και δύο 7800 sli (όχι οτι αυτό είναι και πολύ αδύναμο), πάρε και ένα εξωτερικό dvd recorder και είσαι αρχηγός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 me tis mpataries etsi ginetai.ektos an exeis to laptop xoris tin mpataria pano.bebea kai etsi iparxei fthora alla mikroteri. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acrobat Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 kala gia 450euro den to sizitame! einai eukairia... giati to dinei o filos sou? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 To είχε απο μια εταιρία που δουλεύει αλλά τώρα του έδωσαν άλλο... Το ξεκίνησε απο 600Ε αλλά δεν είχε προσφορές και το δίνει τελικά 450. Αύριο θα μου το στείλει, την Τετάρτη θα το έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnix Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δεν θα επαιρνα ποτε μεταχειρισμενο, γιατι δεν ξερεις τι χρηση του εχει κανει ο αλλος. Μια γροθια να του ριξει σε καποια δεδομενη στιγμη πανω στα νευρα του (κυριως αν παιζει CD εκεινη τη στιγμη) και το σακατεψε. Η ακομη να καθαριζει την οθονη με ακαταλληλο καθαριστικο πχ σαν αυτα τα υγρομαντηλα οικιακης χρησης. Η να το εχει δουλεψει και σαν σερβερ, αφηνοντας το αναγκαστικα ανοιχτο για τεραστιες περιοδους. Υπαρχουν φθορες ή βλαβες που ριχνουν την ποιοτητα χωρις ποτε να φανουν ξεκαθαρα. Θα το αγοραζα μονο αν ηταν να εγκαταστησω λινουξ (που εχει μικρες απαιτησεις σαν συστημα) και μονο για πειραματικους λογους. Εκτος αν τον ξερεις τοσο καλα και του εχεις μεγαλη εμπιστοσυνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 kapoia pragmata mporeis na ta kaneis dokimi eutixos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GI@RG@S Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 :) filaraakiii parto epitelous to laptopaki ....giati sto teloss tha to parooo egooo!!! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 To λαπτοπάκι ταξιδεύει ήδη για Πάτρα, θα το έχω αύριο και θα πω εντυπώσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acrobat Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 aide bravo giati o Giorgos kairofilaktouse:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.