Godfath3r Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Έψαξα στο φόρουμ και δεν βρήκα τόπικ για την ταινία του Danny Boyle.Ψάχνω λάθος ή δεν έχει γίνει thread?Δεν ξέρω και ελληνικό τίτλο για να ψάξω. Την είδα χθές την ταινία και μου άρεσε πάρα πολύ.Comments?Την έχετε δεί?Πως σας φάνηκε? Έχω να πώ για την σκηνοθεσία οτι είναι πάρα πολύ καλή με το στύλ που μας έχει συνηθίσει ο D.Boyle και στο 28 days later και στο Trainspotting.Το παιδάκι που είναι προταγωνιστής παίζει πολύ όμορφα και όλο το στυλ της ταινίας είναι λίγο περίεργο.Δεν μπόρεσα να καταλάβω και πολύ το νόημα...
mademoiselle Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 e tote ti sarese vre Godfath3r?!afou to noima les oti den to katalaves kai polu!!! i skinothesia kai i erminia tou les e? xm..tha thn valw sta upopsin
Godfath3r Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Nα σου δώσω να καταλάβεις. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα που βγαίνει απο την ταινία.Ο τρόπος με τον οποίο ο σκηνοθέτης σε βάζει στην θέση κάποιου απο τους πρωταγωνιστές και σε κάνει να αναρωτιέσαι ερωτήματα τύπου "τί θα έκανα εγώ στην προκειμένη περίπτωση?"Το παιχνίδι που παίζει μεταξύ αληθινού και ψεύτικου δίνοντάς το με πολύ λεπτό τρόπο έως πολύ χοντροκομμένο... SPOILER ALERTΌπως η σκηνή που η προστάτιδα αγία της τηλεόρασης καπνίζει marijuana...Εφόσον όλα, όπως λέει,επιτρέπονται στον παράδεισο!! Επίσης απόλαυσα την φωτογραφία της ταινίας.Μερικά πλάνα είναι πραγματικά απίθανα... Γενικά όλο αυτός ο κόσμος που ξετυλίχθηκε μπροστά μου, κάτι πολύ απλό και ίσως με βαθύτερο νόημα απο μία μικρή αγγλική συνοικία που όλα δείχνουν καθημερινά, με τράβηξε!! Εdit:Ο πιτσιρικάς βγάζει πολύ πηγαία την αθωότητά του και στην μεταφέρει με επιτυχία!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.