Dark-Shadow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Gia sas pedia auto ton kero merikes fore otan patiso se ena arxei shift ke del mou vgazei sfalma ke mou leei den epeitrepete i diagrafi auto tou fakelou!!! alla meta apo kaa 5lepto mporo!!! Ti lete na ginete?
Godfath3r Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Και μένα μου το κάνει αυτό αλλά δεν λύνεται μετά απο κανά 5λεπτο αλλά μετά απο restart.Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει...Μου το παρουσιάζει μόνο σε φακέλους και όχι σε αρχεία.Προφανώς και δεν χρησιμοποιείται απο άλλα προγράμματα!!
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 ne ke mena mno me fakelous ti lete arage na fteei?
Godfath3r Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Αυτό που μπορώ εγώ να εικάσω, είναι να χρησιμοποιούταν ο φάκελος απο κάποιο πρόγραμμα που προφανώς δεν έχει κλείσει σωστά.Και αφού μείνει ανοιχτό το πρόγραμμα να φαίνεται στα windows οτι χρησιμοποιείται ακόμη ο φάκελος. Έχω την εντύπωση πως αν κλείσεις πιθανά προγράμματα που το χρησιμοποιούν, στρώνει!!!(εκτός απο το restart!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.