Προς το περιεχόμενο

otenet ondsl kit και ΟΤΕ προβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται σε όλους. Λοιπον για να μην πολυλογω και να μπω κατευθείαν στο θέμα. Πήρα τον προηγούμενο μήνα το ondsl kit της οτενετ. Σήμερα το εικονίδιο για το Modem έγινε πράσινο από κόκκινο οπότε πίστεψα ότι φθάσαμε στο τέλος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο από το νούμερο που έβαλα την γραμμή. Έχω μονο μια γραμμή στο σπίτι και ξέρω ότι γίνεται να έχεις και τηλέφωνο και adsl. Το περίεργο είναι ότι αν πάρω από κινητό στο νούμερο στο σπίτι δείχνει ότι καλεί άλλα το τηλέφωνο στο σπίτι δεν χτυπάει. Επίσης όταν πάω να πάρω τηλέφωνο από το σπίτι δεν ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος που κάνει το τηλέφωνο όταν πας να πάρεις σε κάποιο άλλο αριθμό. Δεν ακουγεται κανένας ήχος. Σαν νεκρό. Δοκίμασα και το φίλτρο, έβγαλα το modem και το καλώδιο και πάλι τα ίδια. Να αρχίσει να λειτουργεί το modem και να χαλάσει το τηλέφωνο έτσι ξαφνικά πολύ περίεργο αφού χθες δούλευε μια χαρά. Πήρα το πρωι τηλέφωνο και στον ΟΤΕ και στην ΟΤΕΝΕΤ και είπαν ότι το πιο πιθανό είναι επειδή θα γίνει η σύνδεση αλλά ρε παιδιά πόσες ώρες; Έχουν περάσει 8 ώρες και τηλέφωνο δεν έχω σπίτι. Και τώρα δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο και σε κάποιον υπεύθυνο αφού έχουν κλείσει όλοι. Γνωρίζει κανείς κάτι για το θέμα; Δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό μεσοβδόμαδα. Έπρεπε να περιμένουν το τριήμερο;

Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει όλα. Τα έχω βγάλει όλα και έχω αφήσει μόνο το τηλέφωνο αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω που οφείλεται και αν όντως είναι λόγω της σύνδεσης που μου κάνουν από τον ΟΤΕ. Αλλά να αργήσει τόσες ώρες υπερβολικό είναι και όπως είπα τέτοια ώρα δεν μπορώ να βρώ και κανέναν.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πάρει τηλέφωνο ρίξε μια ματιά στα παρακάτω.

Για να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της OTENET καλέστε από σταθερό τηλέφωνο στο 801-11-35555 (αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα) ή από κινητό τηλέφωνο στο 210-6798000, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Δημοσ.

Έχω πάρει και τηλέφωνο και στην ΟΤΕΝΕΤ και μου είπαν ότι ο ΟΤΕ θα μπορούσε να βοηθήσει αλλά όπως έγραψα τέτοια ώρα δεν υπάρχει κανένας και μεσολαβεί τριήμερο. Έχει παρατηρήσει κανένας το ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Τους ξαναπήρες τηλέφωνο ή το έφτιαξαν από μόνοι τους γιατί τώρα συγκεκριμένα για μένα είναι πρόβλημα αφού αυτές τις μέρες θα είναι κλειστά.

Δημοσ.

Εμένα τα ίδια συμπτώματα που περιγράφεις συνέβησαν για 20 λεπτά όταν άλλαζαν τη γραμμή από απλή PSTN σε DSL. Δεν είχε όντως ήχο, ήταν σα νεκρό. Σιγά-σιγά επέστρεψε το τηλέφωνο στην κανονική του λειτουργία. Τι να πω...Πρήξ' τους στα τηλέφωνα. Ζούμε στην Ελλάδα δυστυχώς. :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...